Публикации: 23
Теми: 2
Член от: Sep 2018
Добър ден.
Аз също имам проблем с добавката.
С Коди 18 съм.
Единствения резултат е съобщение, че трябва да проверя данните си за вход и да опитам отново да се логна.
Системата е андроид 8.
Извън България съм, но дали в това е проблемът?
Използвам платен впн и с официалното приложение нямам проблеми.
Публикации: 7
Теми: 0
Член от: Oct 2018
Здравейте, имам въпрос относно HBO GO. Инсталирал съм го на тв бокс андроид от маркета, но при опит да вляза с оператор от падащото меню нещо не става- избирам го, но пак си стои празно - не отбелязва оператора, който съм избрал. Ако някой знае защо не го избира, ако може да сподели. Благодаря на отзовалите се!
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Тази тема е за добавката HBO GO в Kodi. И в този ред на мисли, защо не опиташ с нея? Нищо няма да загубиш, ако опиташ.
Опитах, но не мога да инсталирам добавката, тъй като съм с версия 17.6 и inputstream adaptiveе 2.0.9 и не позволява да я инсталирам. С ъпдейта на Коди 18 ще стане, но до тогава няма как да я добавя
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Опитай с Beta 4 версията.
26-10-2018, 20:55
(Последна редакция: Преди 26-10-2018, 20:58 от kaldi.)
И с коди 18 HBO GO не тръгва. И на мен изписва грешен потребител, както на колегата Colman 76. С влизане през браузер няма проблеми.
Публикации: 23
Теми: 2
Член от: Sep 2018
Ами моят е А1. И все още не успявам да го подкарам.
Както казах, използвам платен мпс, доставчикът е myvpn,
с български ip.
Не успявам нито на уиндоус 10, нито на андроид.
Иначе го ползвам на още две устройства с Андроид, с официалната апликация без проблем.
Върви дори и на ps4.
За съжаление в коди не успявам. Изпробвах дори и новата бета 4, с новия input stream, но резултата е нулев.
Вярно е колега, на всички други устройства върви без проблем, но през коди, дори и с последната версия не тръгва. Иначе, ползвам HBO GO през Telenor.