Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Чуждестранни сайтове за стрийминг
#11
Не знам как мислят да се наложат тука Netflix и да накарат хората да си плащат за тях като предлагат такова малко съдържание,имат тука в бг малко над 500 филма засега докато в американският са над 4000,еми няма как да се наложат, я кажете някаква алтернатива на Netflix,да може да се гледа в българия,да имат богат каталог и филмите да имат опция да им се добавят субтитри,говоря за стрийминг, Amazon Prime Video какво представлява , там може ли да се стриймва и да се добавят субтитри към филмите? Просто ме интересува какви сайтове за стрийминг има с богат каталог и да могат да се ползват от България.
Отговори
#12
(09-01-2016, 20:45)BlackWolf написа: ...може ли да се стриймва и да се добавят субтитри към филмите?

Принципно на абсолютно всяко видео което гледате локално или стриймвано през мрежата можете да добавяте ръчно/автоматично субтитри чрез базовата функционалност на Kodi и конфигуриране на желаните от вас източници на субтитри. Такива са opensubtitles, addic7ed, podnapisi, subscene и много други. Като vod провайдери в България не можем да се похвалим с много към този момент, но на пръв поглед погледнете анкетата в тази тема за такива, които предлагат локализирано съдържание на нашия език.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#13
Сега проверявам един добър стрийминг сайт vumoo ,има си опция за адване на субтитрите като пусна филм,но не излизат на кирилица както трябва а друг шрифт, нещо има проблем с кодирането,това е само тука за този сайт,с мойте плеъри като плейвам на уина нямам проблеми, някой да знае как се разрешава проблема?
Отговори
#14
[Изображение: Untitled12.png]
Отговори
#15
(10-01-2016, 08:36)BlackWolf написа: Сега проверявам един добър стрийминг сайт vumoo ,има си опция за адване на субтитрите като пусна филм,но не излизат на кирилица както трябва а друг шрифт, нещо има проблем с кодирането,това е само тука за този сайт,с мойте плеъри като плейвам на уина нямам проблеми, някой да знае как се разрешава проблема?

Кой е kodi плугина за този сайт?
Отговори
#16
Аз бях попитал тука за Amazon Prime Video какво представлява и там може ли да се стриймва и да се добавят субтитри към филмите,не говорих за добавки към Коди а просто за алтернатива на Neflix , споменах за vumoo сайта но там се стриймва от самият сайт,явно колегите не са ме разбрали тука,не сам споменавал за Коди плъгин а за самият сайт vumoo, няма плъгин за Коди Smile
Отговори
#17
Някой с достъп до Fox PLAY и разбира се ако има на сърце да ми даде достъп за да гледам яките сериали озвучени на български, аз ако мога да върна жеста и да помогна с нещо друго ще го направя, много тъпо така засега само абонатите на близоо да гледат безплатно а другите не.
Отговори
#18
Ако нямаш проблеми с английският, ти препоръчвам ТВ канала "Alibi" по-добър е от FOX и компания. Намира се в доста аддони от UK, http://alibi.uktv.co.uk/
Отговори
#19
Ами не ми е много добър английският братле, ако ставаше въпрсос за английският има стотици места къде мога да гледам сериалите, друг е въпроса когато са озвучени на родният ни език Wink, така че ако някой опре едно рамо и ми даде достъп да гледам ще намеря и аз начин да му се отблагодаря подобаващо, не съм някое лапе а сериозен човек съм над 40 години.
Отговори
#20
Започна се с блокировката на VPN и proxy услуги в Netflix> http://www.ghacks.net/2016/02/26/netflix...has-begun/
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  DS918 + стрийминг филми, изрязване на звук mackronickson 2 3,344 13-10-2018, 13:15
Последна публикация: Majide

Отваряне на: