Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,347
» Последен член: jecho975
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,485

Пълна статистика

Последни теми
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
19 минути
» Отговори: 345
» Разглеждания: 490,165
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
9 часа
» Отговори: 179
» Разглеждания: 151,598
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: martinstz
9 часа
» Отговори: 12
» Разглеждания: 11,612
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
15-01-2025, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 428
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,323

Photo Решена! Добавяне кратък път към приложение в началния екран
Публикувано от: Lachko - 03-07-2016, 17:29 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Привет на всички.

Извинявам се ако дублирам тема, но не можах да открия нищо което да ми помогне. Интересува ме как бих могъл да си добавя кратък път към приложение за бърз достъп от началния екран на Коди както примерно ми се добавиха EXODUS в секция ВИДЕО, RADIO в секция МУЗИКА и др. Прилагам снимка

http://prikachi.com/images.php?images/817/8821817T.jpg

Никъде не можах да открия как да го направя. Искам сам да си избера приложенията към които да имам бърз достъп. Ако някой знае как нека помогне.

Принтирай

Проблем с ТВ Бокс
Публикувано от: elvisd68 - 23-06-2016, 15:56 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Здравейте,
от скоро имам ТВ БОХ и не съм наясно много с него! Имам инсталирано Коди , когато го пуснах за първи път забелязах че Кодито заема някъде около 400мб. проблема дойде след като го настроих! Сега показва че Кодито е заело почти 4Гб. , не съм инсталирал почти нищо , настроил съм Булсата и няколко програми за гледане на филми. Проблема е че като гледам филм на всеки 20-25 минути филма прекъсва явно от не достатъчно памет! Ако някой знае какъв е проблема моля да помогне.

Принтирай

Backup
Публикувано от: tomatomov197 - 21-06-2016, 23:48 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Може ли да направя бекъп на Коди (на абсолютно всички приложения и настройки) от един тв бокс , и чрез флашка да ги прехвърля на друг ?

Принтирай

CNN отдели внимание на ПЪРВИЯТ регистриран домеин на кирилица
Публикувано от: xbmcbg - 02-06-2016, 16:17 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

линк за него  Big Grin Cool

Принтирай

Коdi - резолюция
Публикувано от: slp_pl - 01-06-2016, 10:35 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (13)

Здравейте,

Проблема ми е следния - като отворя настройките системата ми показва резолюция  1280*720*50 херца. На филми 1080 пак ми ги подкарва на 1280*720. Какви ли не гимнастики правя но не мога да я докарам до 1920*1080*60 херца. Общо взето от нета ми изкарват два варианта. Или от самата платформа /компютър, таблет, телефон/ от Display settings да се избере желаната резолюция - което при мен липсва като функция защото съм с ТВ с Андроид и настройките на Андроида ме пращата при настройките на ТВ-то, или от Kodi от настройки на системата от видео изход / поне това четох и гледах в тубата на няколко клипа / където има функция за промяна на резолюцията. То всичко добре обяснено само дето тая функция на 16.1 я няма никаква. Задал съм всички настройки на "експерт" т.е всичко би трябвало да се вижда. Коdi е инсталирано дирекно на андроида Лолипоп 5.1,/Philips/ няма прикачени боксове към ТV, ако това има значение. На самия телевизор също няма функция за промяна на резолюция. То не, че има 1920*1080*60 от кабеларките ама ....

Принтирай