Привет, Гост |
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.
|
Форумни статистики |
» Членове: 5,448
» Последен член: arseni79
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,659
Пълна статистика
|
Последни теми |
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,111
|
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,562
|
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 934
|
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 340
|
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,665
|
|
|
проблем с tvaddons |
Публикувано от: ivan - 20-10-2016, 07:17 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (10)
|
 |
Здравейте,
Имам проблем с инсталирането на tvaddons на компютъра. С win 7 съм.
Когато стигна до Programs - Config Wizard - Windows и потвърдя ми дава грешка: "import not found".
На другият ми компютър този проблем не съществува.
Моля за помощ някой ако има идея как да се оправи този проблем.
|
|
|
Проблеми с някой адонси на Коди |
Публикувано от: ROBERT - 13-10-2016, 16:16 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (4)
|
 |
Здравейте,
Имам 2 проблема които ми се явиха при работа с Коди на персонален компютър под Win 7:
1. Инсталирах си добавката за Булсатком,каналите вървят добре, но когато реша да сменя първия избран с друг и всеки следващ вече започва едно премигване на целия екран на монитора. Това нещо не се оправя докато не излезна изцяло то програмата и влезна от ново. Лошото е, че тогава мога да гледам пък само един и за втория нещата се повтарят.
2. Инсталирах си един адон за спортни канали Mucky Duck. Първоначално канала който избрах си тръгна нормално. След това излязох от Коди изцяло и от ново влязох след близо час. Тогава като кликна да пусна даден канал ми изписва следното съобщение: Един или повече елемента не могат да бъдат възпроизведени. Проверете журнала за повече информация.
Това на какво може да се дължи и къде точно се намира този журнал? Опитах с преинсталация на добавката, но нищо не се промени.
Ще бъда благодарен, ако някой ми окаже необходимата помощ.
|
|
|
Exodus - AAC 1.0 и накъсване |
Публикувано от: beatfan - 13-10-2016, 11:10 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (3)
|
 |
Здравейте, ползвам Exodus в Kodi 16 на две различни устройства, едното под Андроид, а другото под Ubuntu. От скоро се появи този проблем, който обаче се проявява само при нови филми и сериали. За звук ми показва AAC 1.0, а картината на моменти насича. Доколкото разбрах, причината за насичането е, че може би се опитва да синхронизира със звука. Въпросът е защо разпознава само 1 канал. На всички по-стари сериали и филми проблема не съществува. Възможно ли е причината да е използването на някакъв нов кодек при рипването на сериалите и филмите? Някой срещал ли се е с подобен проблем и има ли решение?
|
|
|
|