Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,448
» Последен член: arseni79
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,659

Пълна статистика

Последни теми
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,113
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,563
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 937
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 341
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,668

BGReorder (СПРЯНА)
Публикувано от: harry_gg - 04-11-2016, 12:05 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (29)

Работата по добавката е преустановена. Моля използвайте новата добавка: TVBG PVR Backend

Добавка: BGReorder

Инсталация: 
Препоръчителна - от хранилището БГ АДОНС в секция Програми. 
Пълни подробности за настройките може да прочетете тук.

Описание: 
Накратко, добавката преправя дадена "сурова" плейлист-а и я прави съвместима с IPTV Simple PVR адона. За целта в плейлистата се добавят tvg-id атрибути съвместими с Мега ЕПГ проекта. SD и HD версиите на един и същ канал получават един и същ tvg-id атрибут.  

Добавката позволява:

• Автоматично извикване и запазване на плейлиста от сървър на определен времеви интервал.
  • Пренареждане на каналите в плейлиста по преценка на потребителя.
  • Премахване на нежелани канали.
  • Напасване на плейлиста за използване с български ЕПГ справочник.
Добавката се напасва най-добре при използване на листата от канали на ТВБГ и МЕГА ЕПГ-то от is.gd/tvepg.

Резултата е следния:
  • Визуализация само на избрани канали в IPTV Simple PVR
  • Запазен ред на каналите дори и след рестарт на Коди и ПВР-а
  • Справочник за каналите за 3 дни напред
[Изображение: kodi-home-tv-ordered.jpg]

Принтирай

plugin.service.bscfusion - версия "Q"
Публикувано от: olymp - 02-11-2016, 22:24 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (142)

Аз го подкарах на Pi2 и на Pi Zero с Openelec, но днес след като се появи че има актуализация до "q" версия не тръгва, а и не иска да се актуализира. Някой успял ли е да актуализира или проблема е само в моя телевизор?

Принтирай

plugin.video.bnt
Публикувано от: ltrifonov@gmail.com - 31-10-2016, 16:26 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (2)

Здравейте,
Тъй като не открих във форума плъгин за архивите на БНТ, седнах и написах един.

Предаванията се извличат от самия код на страницата, от http://bnt.bg/predavaniya#vsichki-predavaniya.
След това, за всяко предваване се влиза на под-страницата където търси линковете.. . бавно е, при мен отнeма повече от минута за да покаже първите 4 архива за съответното предаване. Показвам само първите 4 архива (най новите), защото коди не търпи много дълго да изчаква и таймаут-ва.

Сайта на БНТ като цяло не спазва никакви конвенции, част от надписите са без енкодинг и се визуализират в коди като маймуни, не е ясен хронологичният ред и т.н.

Като цяло на мен ми върши работа и го поствам тук за да е полезно на някой дрг като мен.
Ако пък разбирачите вземат и да поправят малко кода... ще стане истински Smile

Кода е тук:
https://github.com/dsc-team/plugin.video.bnt

от тук може директно да се изтегли архив:
https://github.com/dsc-team/plugin.video...master.zip

При мен на коди 15 (мак) не успя автоматично да си изтегли BeautifulSoup, на 16.1 се справя. Тази библиотека е нужна за ровичкането във кода на сайта на БНТ.

Принтирай

Спиране на Булсата след ъпдейт
Публикувано от: ROBERT - 31-10-2016, 10:54 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (22)

Здравейте,
  Наскоро ми се явява следния проблем при стартиране на Коди и съответно на Булсат. Коди-то прави някакво обновление, вероятно не съм му спрял ъпдейтите, а и незнам как, след което каналите на Булсата се визуализират, но не работят. Когато пусна да се ъпдейтне старото репо 2.0.0 свалено в началото на годината тогава стартират. Явно има някаква промяна в новите ъпдейти която трябва да корегирам лъчно или да ги спра, но незнам как да го сторя. Става дума за устройства под Андроид.
   Ще бъда благодарен, ако някой ми даде идея в тази посока.

Принтирай

offtopic - plugin.service.bscfusion - версия "Р"
Публикувано от: xbmcbg - 29-10-2016, 02:13 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (15)

[Изображение: Screenshot_from_2016_10_28_18_07_02.png]

Принтирай