Публикации: 98
Теми: 3
Член от: Nov 2015
(03-02-2016, 03:09)SarievJ написа: Пробвай следното (след търсене в google при мен всичко тръгна) - инсталирай .XunityTalk Repository, след това отиди на "Инсталиране от хранилище" => .XunityTalk Repository => Услуги => от тук инсталирай всичко, което не е инсталирано. След като направих това, при мен се появиха всички Sources както в iStream-Settings-iStream-Movies, така и в iStream-Settings-iStream-TV Shows.
Нямам проблеми със Search функцията - всичко, което търся, го намира.
Пробвай и сподели дали се е получило
Успех!
ПП: Добавката е доста добра. От вчера я използвам и съм страшно доволен. Благодаря @pepo затова че я сподели с нас. Интересно. Аз уж също търсих и даже инсталирах всичко... Ще пробвам отново, но се радвам, че някъде върви. На мен сериалите ми вървят та не е голяма загубата за сега
ПП: удоволствието е мое...
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP
Kodi 16.1 на Windows 10
Публикации: 14
Теми: 0
Между другото по този начин процедирах на две различни устройства - на Nexus Player и на Amamzon Fire TV Stick. И на двете по този начин стана и ми се появиха Sources, които преди това ги нямаше
Публикации: 4
Теми: 1
Член от: Jan 2016
(03-02-2016, 03:09)SarievJ написа: (02-02-2016, 14:55)ICO_ME написа: (01-02-2016, 18:52)pepo написа: (01-02-2016, 17:56)ICO_ME написа: Здравей,
Благодаря за коментара .
Инсталирах iStream но ми намира само трейлъри .
Как да го настроя можеш ли да помогнеш .
Уикенда и на мен ми прави проблеми при търсенето на филм и сериали през Search функцията. Странното е, че като минеш през техните списъци/класации на най-гледани или Box Office и излизат. Сега не съм пред устройството, но ако не се справиш пиши пак и ще ги пусна тук Screenshot-и довечера.
При мен само трейлъри ми намира
Моля за Screenshots
Благодаря . '
Пробвай следното (след търсене в google при мен всичко тръгна) - инсталирай .XunityTalk Repository, след това отиди на "Инсталиране от хранилище" => .XunityTalk Repository => Услуги => от тук инсталирай всичко, което не е инсталирано. След като направих това, при мен се появиха всички Sources както в iStream-Settings-iStream-Movies, така и в iStream-Settings-iStream-TV Shows.
Успех!
ПП: Добавката е доста добра. От вчера я използвам и съм страшно доволен. Благодаря @pepo затова че я сподели с нас.
Много благодаря ...!
Вече работи и е уникална ..
04-02-2016, 02:59
(03-02-2016, 03:09)SarievJ написа: Пробвай следното (след търсене в google при мен всичко тръгна) - инсталирай .XunityTalk Repository, след това отиди на "Инсталиране от хранилище" => .XunityTalk Repository => Услуги => от тук инсталирай всичко, което не е инсталирано. След като направих това, при мен се появиха всички Sources както в iStream-Settings-iStream-Movies, така и в iStream-Settings-iStream-TV Shows.
Успех! Сложих и махах всичко и така и не тръгва търсенето на филми! При сериалите нямам проблем но на филмите не ми вади нито един линк. Имам над 40 source-a и доста Index-а, но линкове не намира, което е просто невъзможно.
Сложил съм всички Services, които ми излизат на мен в хранилището. Може ли някой да каже има ли други, които при мен не се показват за да ги търся!? Като хранилище съм добавил: http://xunitytalk.me/xfinity/
Kodi 16.1 на Windows 10
Публикации: 1,435
Теми: 49
pepo, прочети отново пост # 12 за да разбереш защо при теб не се получава
(04-02-2016, 15:05)xbmcbg написа: pepo, прочети отново пост # 12 за да разбереш защо при теб не се получава
Пффффф хахахаха да, от распберито ще е
Днес четох, че трябва май първо Services да се сложат и Extension-ите и после чак след това iStream. Ще видя довечера. И все пак ако някои сложи screenshot или ми каже кои Services ми липсват ще съм много благодарен.
Kodi 16.1 на Windows 10
offtopic:
Вчера отидох да си взема принтерна хартия от склада за консумативи на фирмата в която работя, погледнах и видях, че на един рафт стояха около 20 Raspberry . Сетих се за теб и попитах жената която го зарежда как да си изпиша едно, тя ме изгледа учудено и ми каза, че щом се намират там вече са изписани и мога да си взема колкото ми трябват.
Взех си едно и днес ще има с какво да си уплътнявам работното време
Публикации: 14
Теми: 0
Аз му дадох насока защо не работи, сега трябва да посети "Raspberry Pi Store" и да си купи кодеци за да може да догони възможностите на Fire TV
Трябва да отбележa, че не съществува телевизионен канал, който да е progresive (1080p). Дори full-hd телевизиите, всички до един, без изключение са 1080i (interlaced). Interlaced означава, че картината пристига в два полукадъра - един с четните редове и след това още един с нечетните. Това е така от времената на кинескопите и още не е променено.
Ако телевизорът ви не е с кинескоп, някой задължително трябва да превърне образа от "i" в "p" (progressive). Ако връзката устройство-телевизор е 1080i, този някой е телевизора, а ако е 1080p - устройството прави progressive преди да подаде сигнала към телевизора.
(04-02-2016, 18:10)SarievJ написа: При мен са инсталирани точно тези всичките Services както при теб
ОК мерси. Ще го мъча довечера.
Kodi 16.1 на Windows 10
|