Публикации: 6
Теми: 1
Член от: Dec 2018
29-12-2018, 19:46
(Последна редакция: Преди 29-12-2018, 20:02 от edis.)
Здравейте,
Имам телевизор сони 4к с коди и замунда приставка. С нетфликс и ютуб, по време на възпроизвеждането на 4к съдържание нямам прпблеми и зареждат мигновено без буферинг или кеш. Но със коди замунда много бавно зарежда. На какво меже да се дължи? Почти не се гледа.
Излиза ми
Източника е твърде бавен
Публикации: 263
Теми: 13
Член от: Nov 2015
Предполагам, че гледаш Netflix и Youtube директно от телевизора, а не през коди! Или чрез коди? Може връзката ти към замунда да е бавна!
От замунда за 4К файлове ли става въпрос?
Ако качиш
Log file ще се види какъв точно е проблемът, а няма да се гадае
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Netflix youtube го гледам през вградените приложения.
От замунда за 4к файлове става въпрос.
Пурвоначално елементум буферинг излиза после тръгва за 10 секунди и спира и започва кеш 0% после тръгва и спира. И накрая излиза източника е твърде бавен за възпроизвеждане.
Ще се опитам да кача лог файл.
Логично, а има ло вариант да свържа вградения тунер на сони телевизора и да търся канали през спътника през коди или друго андроид приложение.
Публикации: 93
Теми: 0
Член от: Jan 2016
Да питам и аз, че да не отварям нова тема ... Забелязах, че през Elementum, когато започне добавката да зарежда филма (seeders/peers) сийдърите не се качват повече от 50 на брой. Говоря за филми с над 1000 seeders/peers.
Публикации: 93
Теми: 0
Член от: Jan 2016
Това е много хубаво, но дори и с 50 "добри приятели" не мога да кача над 4000кб, когато гледам 4К филм, а те са недостатъчни, а плащам за 75МВ скорост на а1. Говоря конкретно за Bird Box.