Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T9
#11
има ли тема за това как се слага
Отговори
#12
https://kodibg.org/forum/forum-33.html
Това можеше и сам да си го намериш, ама ти от както си в този форум, искаш всичко на готово. Разбира се, и този път ти е простено. Просто не се чуди, ако никой не ти отговаря на такива въпроси. Не е виновен форумът!

Ако имаш някакви въпроси, направи си тема там или пиши във вече съществуваща.
Отговори
#13
благодаря много
Отговори
#14
добър ден имам тв бокс т9 на него има инсталирани програми за споделяне на телефон едната е DNLA но телефона не я намира другата е WifiDisplay но с нея като се свържа ми излиза само картина и то със забавено време мен ме интересува да споделя телефона така че на бокса да излезе и картина и говор телефона е самсунг галакси с5 моля за някакво решение благодаря предварително
Отговори
#15
Добър да е   Wink

DNLA и WifiDisplay са две абсолютно различни неща! Значи за да се случат нещата:
1. Купуваш си iphone
2. Купуваш си  Apple TV
3. Тези неща са идиотски лесни! Направени за хамериканци!
Няма нужда от точки, запетайки и каквото и да било.... плуг & плай - свързваш, пускаш и гледаш!

Има и друг вариант, но той е доста по-сложен - да се напрегнеш сам със самоубочение  Big Grin 
В твоя случай - мисия невъзможна!!!
Лека вечер
[Изображение: animiertes-schilder-smilies-bild-0037.gif]
Отговори
#16
@zaeakadj
Не разбирам какво искаш да споделиш? Някакво медиа съдържание, което се намира на самия телефон или искаш да споделиш самия дисплей на телефона? Дай направо конкретен пример, какво искаш да се случи.
Отговори
#17
Искам да споделя целия телефон на бокса картина говор всичко и после да самия телефон да е заключен казвали са ми че става с някой модели смарт телевизори лично никога не съм го виждал.
Отговори
#18
(16-11-2019, 21:37)zaekadj написа: Искам да споделя целия телефон на бокса картина говор всичко и после да самия телефон да е заключен казвали са ми че става с някой модели смарт телевизори лично никога не съм го виждал.
По логично е да споделиш смартфона със смарттелевизора, вместо с Коди.
Ако си с Android виж Miracast;
Ако си с iPhone виж AirPlay;
В случай, че държиш да изпращаш(кастваш) отделни снимки, песни, видео към Коди, чийто формат той може да отвори, погледни из различните туториали.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#19
(10-11-2019, 16:40)zaekadj написа: ...... мен ме интересува да споделя телефона така че на бокса да излезе и картина и говор телефона е самсунг галакси с5 моля за някакво решение благодаря предварително

От къде извади тази антика? Cool Big Grin
Samsung Galaxy S5 се продаваше през Февруари 2014, вече започнаха да въртят рекламите за Samsung Galaxy S11 - "Galaxy S11 will be different to all previous Galaxy phones from the S7 to the S10 ..."
Отговори


Отваряне на: