Публикации: 19
Теми: 1
Член от: Jan 2016
Здравейте! От 2-3 дни имам проблем с hbogo app на firestick 4K. Зарежда до логото и след това крашва. Не е проблем с акаунта. Работи но iOS а и работеше съвсем нормално досега. Дали има нов app и има ли някой друг същия проблем?
Публикации: 33
Член от: Jan 2019
Привет, имам същия проблем на всички стикове. Не съм се занимавал да търся друго приложение и гледам с приставката на КОДИ за сега...
(22-08-2020, 14:26)rudy написа: Здравейте! От 2-3 дни имам проблем с hbogo app на firestick 4K. Зарежда до логото и след това крашва. Не е проблем с акаунта. Работи но iOS а и работеше съвсем нормално досега. Дали има нов app и има ли някой друг същия проблем?
Колега, дали оправи по някакъв начин HBO Go на Firestick-a? За момента ползвам КОДИ добавката, но приложението ми е по-красиво.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Sep 2020
(09-09-2020, 13:38)nikolov_88 написа: (22-08-2020, 14:26)rudy написа: Здравейте! От 2-3 дни имам проблем с hbogo app на firestick 4K. Зарежда до логото и след това крашва. Не е проблем с акаунта. Работи но iOS а и работеше съвсем нормално досега. Дали има нов app и има ли някой друг същия проблем?
Колега, дали оправи по някакъв начин HBO Go на Firestick-a? За момента ползвам КОДИ добавката, но приложението ми е по-красиво.
Здравейте,
вчера безуспешно пробвах най-различни версии, тъй като моята 5.9.0 отскоро не работи. Някой дали успя да намери работеща версия?
Относно добавката за Коди - може ли да кажете точно коя ползвате? Вчера инсталирах HGO EU, но виждам само 3-4 детски филма. Има ли тема за инсталацията на въпросната добавка? Търсих, извинявам се, ако съм пропуснал...
П.П. Поздравления за форума, има много полезни теми!
(14-09-2020, 09:43)joro2k написа: (09-09-2020, 13:38)nikolov_88 написа: (22-08-2020, 14:26)rudy написа: Здравейте! От 2-3 дни имам проблем с hbogo app на firestick 4K. Зарежда до логото и след това крашва. Не е проблем с акаунта. Работи но iOS а и работеше съвсем нормално досега. Дали има нов app и има ли някой друг същия проблем?
Здравейте,
вчера безуспешно пробвах най-различни версии, тъй като моята 5.9.0 отскоро не работи. Някой дали успя да намери работеща версия?
Относно добавката за Коди - може ли да кажете точно коя ползвате? Вчера инсталирах HGO EU, но виждам само 3-4 детски филма. Има ли тема за инсталацията на въпросната добавка? Търсих, извинявам се, ако съм пропуснал...
Довечера ще погледна коя версия ползвам през КОДИ, но мисля, че също не виждам всичките филми. Жената се оплака, че нямало единия сезон на Peppa Pig.
(14-09-2020, 11:39)nikolov_88 написа: (14-09-2020, 09:43)joro2k написа: (09-09-2020, 13:38)nikolov_88 написа: (22-08-2020, 14:26)rudy написа: Здравейте! От 2-3 дни имам проблем с hbogo app на firestick 4K. Зарежда до логото и след това крашва. Не е проблем с акаунта. Работи но iOS а и работеше съвсем нормално досега. Дали има нов app и има ли някой друг същия проблем?
Здравейте,
Довечера ще погледна коя версия ползвам през КОДИ, но мисля, че също не виждам всичките филми. Жената се оплака, че нямало единия сезон на Peppa Pig.
Аз можех да избирам само от 4 детски филма, с версия 2.6.1 на HGO EU... Ако липсваше само Пепа щях да го преживея
Има ли друг работещ add-on?
Публикации: 2,032
Теми: 130
Член от: Oct 2015
(14-09-2020, 12:13)joro2k написа: (14-09-2020, 11:39)nikolov_88 написа: Здравейте,
Довечера ще погледна коя версия ползвам през КОДИ, но мисля, че също не виждам всичките филми. Жената се оплака, че нямало единия сезон на Peppa Pig. Аз можех да избирам само от 4 детски филма, с версия 2.6.1 на HGO EU... Ако липсваше само Пепа щях да го преживея
Има ли друг работещ add-on? Здравейте и на вас. HBO GO EU addon-a се поддържа в официалния международен форум за Коди, (естествено комуникацията се води на английски език). Българската версия HBO GO Bulgaria е създадена най-първа и се поддържа от мен в тази тема на форума. За да ви бъде указана техническа помощ, пишете във форумната тема на съответната разновидност, която използвате.
Ползвам HBO GO Bulgaria от темата на колегата.
@Majide, благодаря за труда!
Публикации: 2,032
Теми: 130
Член от: Oct 2015
(14-09-2020, 20:59)nikolov_88 написа: Ползвам HBO GO Bulgaria от темата на колегата.
@Majide, благодаря за труда! За ползвателите на Open Source, винаги най-доброто
(14-09-2020, 21:02)Majide написа: (14-09-2020, 20:59)nikolov_88 написа: Ползвам HBO GO Bulgaria от темата на колегата.
@Majide, благодаря за труда! За ползвателите на Open Source, винаги най-доброто
Всичко е ОК вече!
Огромни Благодарности на @Majide за труда и съпорта!
|