Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TO DO list
#51
voyo, от вчера са видими и зад океана, не само в България. Big Grin
Отговори
#52
Ако е възможно да напишете добавка за"BIT" Тв(за страницата им с архива и лайф излъчване), ще съм ви много благодарен.
[spoiler]http://www.bitelevision.com/az-ucha-anglijski/[/spoiler]
1) Имат много добри уроци по английски;
2)Излъчват добро европейско кино;
3)720P;
п.п. На страницата им има добър архив и 48 часов плейър, но браузъра(който и да е)много товари компа.
Отговори
#53
Излъчването на BiT на живо и в момента можете да гледате през добавката BRIGADA, раздел Телевизия. За архивът на предаванията им, ще ви имам предвид за следващата версия на същата тази добавка.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#54
postaliona, ако искаш да учиш чужд език най-бързо се получва под юргана на някоя мома за която въпросният език е роден. Не се майтапя споделям личен опит.
Отговори
#55
Благодаря Ви за съвета, но преди месец влязох в 40-те, късно е за учене на английски с мома(с лелка може). Така преди години научих френския Smile Smile

(09-02-2016, 13:21)Majide написа: Излъчването на BiT на живо и в момента можете да гледате през добавката BRIGADA, раздел Телевизия. За архивът на предаванията им, ще ви имам предвид за следващата версия на същата тази добавка.
С бг фюжън и фри бг също. Благодаря за бързият Ви отговор!

п.п. Много добра работа вършите момчета, и съм ви много благодарен. Просто реших, че след като сте добавили сайтове за уроци в "бригада", и то от доста време, може да добавите и в пъти по- качествените такива от "BIT"! От 1,5-2 години използвам Kodi и съм ровил из повечето addons.
Отговори
#56
(08-01-2016, 00:28)saintgeorge написа: До къде стигна работата с адона на Voyo.bg че с някои андроид устройства изобщо не върви приложението?И поне с коди да работи нормално.

Последно. Добавка за Войо няма да има. Причината е, че съдържанието им е DRM защитено, което възпрепятства възпроизвеждането в Коди.
Единственото съдържание, което може да се възпроизвежда са каналите на Бтв и мисля че и спортните събития на живо, но заради това не си заслужава...
Отговори
#57
Да, те са партньори със "silicondust.com",които произвеждат NDHomeRUN https://www.silicondust.com/hdhomerun/ и са спонсори на КОДИ фондацията. По тази причина основният коди форум не допуска дискусии по въпроса за разкодирването на DRM, ще пострадат допълнително itunes и други доставчици на филми под наем.
По-добре не пипай там.
Отговори
#58
Г-н Пощальон, имате поща Big Grin  Ако използвате българското хранилище, очаквайте ъпдейта за BRIGADA да дойде автоматично. Ако не, изтеглете zip файла от официалната тема на приставката.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#59
(13-02-2016, 16:18)Majide написа:
Г-н Пощальон, имате поща Big Grin  Ако използвате българското хранилище, очаквайте ъпдейта за BRIGADA да дойде автоматично. Ако не, изтеглете zip файла от официалната тема на приставката.

Великани! Благодаря от свое и от името на (вярвам) хилядите бъдещи потребители!
Отговори
#60
Стартира bTVPlus !

bTVPlus може да гледате безплатно на bTVPLUS.BG.

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/1547

Може да се помисли над тази платформа. Качеството е добро.
Отговори


Отваряне на: