Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
За OSMC
#11
(22-09-2018, 00:58)shantros написа: [Изображение: movian.png]

https://github.com/andoma/movian

За дебилите има и български субтитри, app за Замунда работи по-добре от този за коди Smile

Сянка, ще ти трябва доста мобилен Интернет за да го използваш в колата, по-добра работа ще ти свърши евтин таблет или айпут на който можеш да си свалиш и запишеш от фиксирана мрежа това което искаш да гледаш по-късно в колата.

Тази снимка от къде е ?
Отговори
#12
От Movian ще да е. И той като Kodi има различни "кожи".
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#13
Да,но има само една кожа и това не е тя.
Отговори
#14
Има различни скинове: стандартния, Oceanus, Xperience в официалното хранилище. Не са много, но е по-лесно да се направят такива, отколкото за Kodi. Ето и как изглеждаше преди, сложен в PS3.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#15
(24-09-2018, 22:07)chitalov написа: Да,но има само една кожа и това не е тя.

Вчера получих подобен отговор от разпространителят на Mitsubishi за България. Закарах му кола за обслужване (смяна на маслото на двигателя и скоростната кутия) той я гледа, извика и други наблюдатели и накрая ми казаха, такива коли няма  Big Grin  В България, били не знам си какви и не предлагали модела който съм му закарал. Обясних му, че колата е внесена от САЩ и за това е с голям двигател 6 цилиндъра и автоматична скоростна кутия, модела е 2018 и съм я купил от търг като кола която не подлежи на ремонт там защото е била наводнена в склада да дилъра който мия продаде, в САЩ е годна да отиде единствено в скрап за метали и във фактурата от покупката пише, че гаранцията от производителя 100 000 мили или 10 години е анулирана и не подлежи на регистрация там. В България няма закони които да уточняват, че наводнен автомобил е за бракуване, отне ми седмица за да се разберем с митницата, че митото е дължимо върху цената от фактурата за покупка от търга и документите на застрахователят там, а не върху тази която е в каталозите им за нови автомобили.  Cool
Така, че нормално да не вярвате когато не сте виждали.
Отговори
#16
#Spam
Отговори
#17
За сега нямам късмет. Явно ще трябва да ползвам портативното си телевизорче за монитор. Той поне е 7". Но ми се искаше да ползвам монитора с тъчскрийн.
Ще пиша пак и ще постна някоя снимка с крайния резултат.
Отговори
#18
(19-09-2018, 06:58)SHADOWAWS написа: Така, новак съм в някой неща свързани а RPi3. Имам RPi 1 (512MB RAM) & RPi 3B. С тях ползвам 3,5" тфт лсд дисплей. Но как да подкарам на тоз дисплей OSMC? Raspbian stretch NO PROBLEM! Но OSMC как? Може ли някой да ми даде подробно командите и къде да ги попълня (напиша)?

Защо OSMC искаш да слагаш, LibreElec е истината. А този дисплей как е вързва към малинката ?
Отговори
#19
Official Raspberry Pi 7" Touchscreen Display https://thepihut.com/collections/raspber...en-display
Отговори
#20
Дисплея е свързан към пайчето с GPIO.
Либре Елек не ме изкефи.osmc има повече функционалност. Но все още не мога да подкарам тези ОС на този малък (3,5") дисплей баси!
[Изображение: IMG_20181005_172127.jpg]
Отговори


Отваряне на: