Публикации: 2,032
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Не може да стане. Коди използва FFMpeg като ядро на мултимедийната си система и въпросният FFMpeg не поддържа конкретни сайтове (като youtube в случая), а само директни стриймове или плейлисти. Не се поддържат също и манифести, което провокира създаването на InputStream addon-ите в Коди.
Ако все пак, толкова държите, може да напишете един PHP скрипт, който да извлича реалния стрийм от youtube и да пренасочва към него. Преместете готовия скрипт на един HTTP server (Nginx, Apache2,....) и посочете адресът му (пътят до него) в плейлистата на PVR IPTV Simple Client.
Публикации: 9
Теми: 2
Член от: Jan 2016
Хмм, жалко. За съжаление нямам познания по PHP и уеб сървъри, така че поне за мен този вариант отпада.
А може ли да се извлече с някакъв инструмент истинския линк, който захранва youtube каналът им? Предполагам, че това вече ще сработи?
Публикации: 14
Теми: 1
Член от: Feb 2017
Може да се направи. Ето как изглежда:
TvHeadend поддържа Youtube без проблем. Достатъчно е да си инсталирате Streamlink. Всичко след това става автоматично. Нужно е само да добавите пайп, който в случая с Дарик ТВ ще изглежда точно ето така:
''pipe:///usr/local/bin/streamlink
https://www.youtube.com/watch?v=qAU4b5SI...e=youtu.be 720p --stdout''
Нагледно изглежда така:
Информация за инсталиране на Streamlink:
https://streamlink.github.io/install.html
Успех!
Моите играчки:
Mecool KM2
Xiaomi Mi Box 3
Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi TV Stick
Amazon Fire TV Stick 4K
Roku Streaming Stick 4K
Chromecast with Google TV
Beelink GT King
Beelink GT1 Mini 2
X96 Max Plus 2
Грешката ти е очевидна. Копирал си линка в примера. Всъщност той не е грешен, но е съкратен. Отвори Дарик в YouTube и копирай пълния адрес от браузъра и го постави в скрипта. Това е.
Моите играчки:
Mecool KM2
Xiaomi Mi Box 3
Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi TV Stick
Amazon Fire TV Stick 4K
Roku Streaming Stick 4K
Beelink GT King
Beelink GT1 Mini 2
X96 Max Plus 2
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Или през браузъра - дай десен бутон на линка и "копиране на адреса на връзката".
Не ползвам PVR IPTV Simple Client от години. Исках да помогна с идея. А и с hts може да записва. Не ми се е случвало да актуализиеам линкове от Youtube, но ще пробвам и с PHP как става.
Моите играчки:
Mecool KM2
Xiaomi Mi Box 3
Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi TV Stick
Amazon Fire TV Stick 4K
Roku Streaming Stick 4K
Beelink GT King
Beelink GT1 Mini 2
X96 Max Plus 2