Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wetek Play /with Kodi pre-installed/
#41
Имам проблем с Kodi. IPTV Simple Client-a ми зарежда каналите, EPG-то и изчезва менюто "Телевизия". Трябва да изключа настроиката в менюто "ТВ>Настройки", за да започне пак да зарежда и да излезе или другия вариант да изключа направо Kodi. Някакви идеи? Версията е 16 jarvis. Приемника е ясен. Скоро започна да го прави този проблем.
Отговори
#42
Интересно, при рестарт всичко е наред! 16 jarvis с характер!  Smile
Отговори
#43
Връщам 15.2 и приключвам с Jarvis на този етап.
Отговори
#44
Хора мислех да взема едно Wetek Play за да мога да го вържа към кабелна и IPTV. Обаче на сайта им виждам че го нямат налично, а тези другите модели май не съпортват DVB-C. Да не би да са се отказали от поддръжка на хардуерни тунери?
Отговори
#45
По всичко личи, че да. Аз моя плей го ползвам предимно заради dvb-c тунера, но в core вече нямат тунери.
Отговори
#46
Аз пък мисля да заменя стария TvBox с един Wetek Hub. Някой може ли да каже нещо за чипсета му Amlogic 905H с какво толкова е по различен от Amlogic 905? Също така четох че този чипсет се водил Ревизия C, което било по-добро от A и B.
Отговори
#47
За съжаление, hub-а няма DVB-C тунер, макар че на една от снимките се вижда да стърчи нещо. От съпорта им ми казаха, че тунер ще има във второто поколение на Wetek Play, което разработвали в момента, но не казват срокове.
Отговори
#48
Със сигурност Hub няма да има тунер. Бих си го взел единствено заради това че мога да му махна Андроида и да кача Libre или Open Elec.Единствено ме съмнява този въпросен Amlogic 905H.
Отговори
#49
HUB няма тунер, вчера ми дойдоха няколко брйки и от сутринта го тествам , не е лош, много е малък като размер и грее . Андроида малко увисва,всичко се случва по-бавно , отколкото при CORE , но се надявам скоро да го оправят. Дойде с някаква Алфа на Криптон (в Андроида) , която не работи добре на блурей и 4К. Инсталирах Libreelec последната версия 16.1 мисля, компилирана за HUB, работи доста по-добре , работи и DTS HDMA. Повечето 4К файлове с мр4 окончание работят отлично, но от тези с mkv, работи само Dolphins , всичко друго или няма картина, или блокира плейърчето. За сега това са ми първите впечатления, нямам много опит с KODI принципно , освен като потребител, може нещо в настройките да не съм направил както трябва, уж четох доста. Ако някой има идея как се настройва видеото , за да работи най-добре, да сподели.
Отговори
#50
Опита ли се да изключиш, някой от кодеците за хардуерно ускорение?
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Настройки на Kodi G.Popov 3 480 11-02-2024, 12:28
Последна публикация: Majide
  Best Android/Kodi tv box under 100US? Daryl Dixon 3 5,404 11-12-2018, 10:20
Последна публикация: Topper
Information Kodi върху arm устройство с Android Majide 0 14,625 23-12-2015, 11:58
Последна публикация: Majide

Отваряне на: