Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tv Radius antena
#21
(10-04-2018, 17:41)b_ignatov написа:
(10-04-2018, 16:21)Alkatrazbg написа: Мирише ми на  поредния профил на Тарапонти  в тая тема .  Само той  и xbmc  пишат за Сащ,Канада и тн. Замислете се дали зад тия 3 ника не седи един и същи човек!!

Ти това сега ли го разбра Smile Виж, че като излезне нещо, което 3 в 1 не го знае и пита чичко Google. След това пише тук как в интернет е прочел всичко и че ние сме неграмотни и не знаем как да ползваме това чудо Интернет.



Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Прочети си постовете и ако има с какво помисли върху това което си написал, та чак си се обаждал да питаш оператори. Ако бях толкова умствено ограничен колкото си ти щях да се засрамя. Откъде могат да се появят канали за които не си чувал? Мисли чети и гледай отново толкова пъти колкото е необходимо за да можеш да разбереш това което си прочел или видял, нещата в реалноста явно не са за твоите умствени възможности и ти трябва преповтаряне за да разбереш за какво става дума.

(10-04-2018, 17:52)ZZlatev написа: Искам да кажа, че заблуждава хората, а не, че има български канали в ефира на Америка.
Тва с градусите ми е интересно защо не са го споменали. Как мислиш?

Не са го споменали понеже не е предназначено за хора с образование от третият свят, те си правят антена от стара капла на колело. Всеки грамотен човек може да провери в Интернет. Тези чиято грамотност се разпростира до ФБ и драскане по форумите нямат право да се оплакват от това, че са неграмотни и нежелаят се ограмотяват.

Много време ви отделих, отивайте да четете и не чакайте всичко на готово в смляна форма.
#22
Странна птица си ти. Човек те пита нещо, а ти викаш, че не иска да се ограмотява. Тва е присъщо за човек, който не знае отговора.
Последно, да си взимам ли антената, за да гледам стотици, безплатни канали в България или не? Ще помогнеш ли?
#23
Със  тая и която и да е друга антена за цифрова ефирна телевизия ще хванете само ей тези канали в България
http://www.predavatel.com/bg/digital/channels. Всякакви други свободни съчинения са излишни. Първо стандарта за кабелна е DVB-C а за ефирната е DVB-T и DVB-T2  та няма как да  хванете с такава антена кабелни канали  Smile  Второ в различните страни има различен брой  ефирни цифрови канали  а също така има кодирани и  свободни такива.  Със показаната антенка в клипа може да гледате  ако предаватела ви е  в близост до 2-3 айде 5 километра. За по голямо разстояние и където сигнала е слаб се ползват Yagi антени.
Снимка първа Rabbit  антена а на втората е aerial антена и на третата е Yagi  антена да се не чудите какви  са тия антени Smile




[Изображение: 71sn_WKJua_L_SL1500.jpg]

[Изображение: 52_ELM_KENABLE_HD_ANTENNA.jpg]

[Изображение: AN2104.jpg]
#24
Както казва ЗЗлатев, след самозадоволяване си ръкопляскате сами, но тук пляскат още 80% от наличният състав.
Ако се научите да четете на БЪЛГАРСКИ език щяхте да видите това:  и да се замислите колко са 30 мили (48,2 км)?

 [Изображение: PHeV7qrl.png][/url]

След това щяхте да се заинтересувате какво е чудо Вертикално и Хоризонтално тв излъчване? и след като попитате в Интернет първият отговор на чист български щеше да е: 


[Изображение: LjYlPgpl.png]


и щяхте да разберете, че сте като Самуилови войни, 1 с едно око води 100 слепи и вместо да ръкопляскате на Акатраз щяхте да го попитате защо пише за неща от които си няма представа, а само е чувал от бабите на селската седянка под черницата. Антените който показва са за хоризонтална поляризация.

След това в оригиналният сайт има пасаж:
Цитат:Тайната се състои в закон, за който нито една кабелна компания в света не желае да научите. В него се казва, че всяка кабелна компания е задължена да осигури освен нормалния сигнал и допълнителен въздушен сигнал. Така че, за да не нарушат закона, кабелните компании изпращат този сигнал, но с ниска честота, така че почти никоя антена да не успее да го прихване. До ден-днешен, когато TV Radius променя това.

Когато го прочете това трябваше се да се замислите, WTF? ние живеем в държавата на суджуците и такъв закон няма почва при нас. Как така ще развалим интересите на определен кръг лобисти и ще използваме парите на данъкоплатците по предназначение. Я да проверя какви канали имаме налични, след проверка отново в Интернет всички коментари по темата щяха да са излишни.
#25
И какви са наличните канали? На всичко намери отговор в google, но конкретно на каналите, които можем да гледаме с тази антена, нямаш отговор.
Законът може да го има в Америка, най вероятно и в Канада.
#26
Tи наистина ли си с понижени умствени параметри?
Добе, отваряш някакъв браузер и в него изписваш "Цифрово-излъчвани ТВ канали". Натискаш ентър и виждаш това:

  [Изображение: qfXp0RPl.png]

BTW сега проверих, такъв закон не съществува нито в САЩ, нито в Канада това е търговски трик. В англоезичният вариянт на сайта такъв пасаж липсва. Търговеца е наясно, че сред неграмотни хора се правят бързите пари и се възползва от това.
#27
Хахахахаххахахахахахахахахахахах
Сега провери за закона?
#28
(11-04-2018, 17:32)ZZlatev написа: Хахахахаххахахахахахахахахахахах
Сега провери за закона?

Това можеше да го направиш и ти, Интернет е за всички. 
Вече ти обясних как се търси информация по ключови думи, възползвай се от това и не се излагай повече пред хората.
#29
Ти се изложи, защото няколко човека ти казахме, че няма такова нещо. Ти сега, два дни по късно, реши да провериш закона. Уникален си Big Grin

Sent from my E6553 using Tapatalk
#30
(11-04-2018, 17:43)ZZlatev написа: Ти се изложи, защото няколко човека ти казахме, че няма такова нещо. Ти сега, два дни по късно, реши да провериш закона. Уникален си Big Grin

Sent from my E6553 using Tapatalk

Обект на продажбата е стайна антена за ефирна телевизия и като вече многократно ти обясних тя работи навсякъде пълноценно съгласно релностите за региона в който ще се използва, пригодна е и за България. Това, че ти всеоще не си разбрал, че безплатен обяд няма си е твой проблем.


Отваряне на: