Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tv Radius antena
#11
(09-04-2018, 10:24)b_ignatov написа: Пълна лъжа е това. Операторите отговориха, че няма такова нещо и не пускат никакви канали на ефирни честоти.

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Клипа и антената са напълно реални. Научи се да четеш правилно, между редовете и не само на български ако искаш да пораснеш! Твоят мироглед е доста първичен и ограничен който все пак е надраснал епохата на Caveman Cool  Къде в клипа видя български канали? Не видяли, че CNN канала е оригиналният, а не бозата която се предлага за Европа? Това което се продава е ефирна антена за която на английски има две думи (Rabits $ Aerial) и всички който са живели или учили в Америка, Канада и Мексико ще потвърдят истинността на клипчето, то е правено за там. Антената може да бъде използвана и в България където ще получите толкова канали колкото има налични във вашият регион, но монтарането и трябва да е на 90 градуса отместено понеже там за където е предназначена и се продава в големи количества ефирният сигнал е с хоризонтална поляризация, а в България се използва по-евтината вертикална поляризация на ефирният сигнал.
#12
Поредния Scamm сайт в интернет е това . Най елементарна вътрешна антена е това но в случая не е важна антената а сайта е за зарибявка и целта му не е да ви продаде продукт а да ви гепне паричките от кредитната карта. Мирише ми на поредния профил на Тарапонти в тая тема . Само той и xbmc пишат за Сащ,Канада и тн. Замислете се дали зад тия 3 ника не седи един и същи човек!!
#13
Професор Иво Христов публично обяви от най-високата трибуна в България, тази на Народното Събрание какви са 80% от българите. Другите явно доста си приличаме и затова масата от 80-те % ни припознава като еднотипни, странни или извънземни защото отделяме от времето си за чалга и пиене за да се ограмотяваме и опознаваме действителността по непонятен за тях начин.
#14
Shantros, би ли споделил как се настройва антената? Би ли обяснил причината, поради която два български оператора казаха, че такъв сигнал е България няма и не знаят кво представлява тази антена. Би ли обяснил facebook ботовете кво правят в сайта, щом е толкова истинско всичко там?
И не на последно място, ти ли каза на xbmcbg за тази антена или той на теб? Или тарапонти ви каза на двамата? Интересно ми е само...
Канадско-американско порно може да се лови с тая антена.
#15
Ей ви същите антени https://www.amazon.com/TV-Antennas/b/ref...ode=172665 и ако на мултиплекса са ви качени голям брой канали ще ги гледате. Но тъй като в България има 4 канала може да не инвестирате в антена а да си огънете едно парче медна тел и с поялник от 3 лева да си запоите 2 метра кабел.
#16
(10-04-2018, 16:50)ZZlatev написа: Shantros, би ли споделил как се настройва антената? Би ли обяснил причината, поради която два български оператора казаха, че такъв сигнал е България няма и не знаят кво представлява тази антена. Би ли обяснил facebook ботовете кво правят в сайта, щом е толкова истинско всичко там?
И не на последно място, ти ли каза на xbmcbg за тази антена или той на теб? Или тарапонти ви каза на двамата? Интересно ми е само...
Канадско-американско порно може да се лови с тая антена.
Написал съм, го в поста си по-горе, след което Алкатраз е направил уточнение, че е стайна антена. Повече нямам какво да добавя, ако те интересуват повече подробности за техническите и параметри използвай това което Интернет ти предоставя за да си намериш информация от много източници. Не парадирай с принадлежността си в групата на 80-те %.
Ако искаш да ми кажеш, че в България няма ефирен сигнал немога да се съглася с теб. Каналите които ще хванеш с антената са такива каквито има налични в ефира. Не ме убеждавай, че операторите са ти казали, че няма ефирна телевизия ако сте ги попитали като малоумници сте получили и отговор като за такива. От клипа се вижда, че включва антената и след това сканира, не се напъвайте само в тоалетната.
За Ботовете попитай администратора на сайта, можете ги ограничите и дори да ограничите достъпа до него за да си пишете само няколко човека които сте на един акъл.
#17
Друго имах предвид, защо се правиш на ощипана госпожица?
Там пише, че се гледат много канали, безплатни филми и т.н
Кажи на хората, които биха си взели тази антена, кои канали ще гледат без пари.Кажи, моля те, кои са тези стотици канали ефирни в България.
Ако в Америка animal planet е ефирен, тук не е.
Погледни видеото колко е заблуждаващо. Съвсем друго уверяват в този сайт.
#18
(10-04-2018, 16:21)Alkatrazbg написа: Мирише ми на поредния профил на Тарапонти в тая тема . Само той и xbmc пишат за Сащ,Канада и тн. Замислете се дали зад тия 3 ника не седи един и същи човек!!

Ти това сега ли го разбра Smile Виж, че като излезне нещо, което 3 в 1 не го знае и пита чичко Google. След това пише тук как в интернет е прочел всичко и че ние сме неграмотни и не знаем как да ползваме това чудо Интернет.



Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk
#19
Видеото не е правено за България и дори ти би трябвало да се досетиш, там няма нито един български канал. Как си представяш, че нещата могат да се случат? Толкова ли си наивен, та чак да изглеждаш глупав?
#20
Искам да кажа, че заблуждава хората, а не, че има български канали в ефира на Америка.
Тва с градусите ми е интересно защо не са го споменали. Как мислиш?


Отваряне на: