Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Абе, тва един и същ човек ли е? Някаква скрита камера?
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Само един човек ли има право да изразява на глас това което мисли? Много тоталитарно и когато няма аргументи започват догадките. Не е ли вярно, че сте гола вода и двама?
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
14-02-2018, 20:12
(Последна редакция: Преди 14-02-2018, 20:23 от shantros.)
Завидна логика, само двама имали Shield ?
браво
Ako искаш мога да си направя нова регистрация като ZZlatev тогава ще сме близнаци
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Всеки който търси сам в Интернет или експериментира е съмнителен, всички трябва да са на едно ниво и да следват инструкции.
Публикации: 27
Теми: 0
Член от: Dec 2015
Кажете как се настройва TVH на LibreELEC-a? Говорим да работи като сървар ако е възможно.
Инсталирам го от Docker-a ,но от там нататък уж трябва да тръгне web-a, но нищо не се случва
С amlogic 905 съм ,ако има значение със последната версия на kszaq 8.2.3.1
Бихте ли ми препоръчали линукс версия за SD card, за да може BOX-A да работи само като сървар.
Публикации: 117
Член от: Oct 2016
Tvhheadend го има в репозиторито на Libreelec, не ти трябва docker.
System >> Add-ons >> Install from repository >> LibreELEC Add-ons >> Services >> TVHeadend >> Install
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Ти Линукса вече си го избрал за сървър - t
Libreelec с tvheadend. Инсталирай го, както ти е казал Lambreto и после пиши, ако имаш въпроси или проблеми.
Виж ръководствата в този раздел преди да задаваш въпроси. По добре ще се почувстваш, ако сам стигнеш до отговоря.
Публикации: 27
Член от: Dec 2015
С TVH се оправих ,всичко е точно , кажете как да си пусна браузер, за Openelec се вижда че има ,
но LibreELEC нищо не намерих.
Благодаря.
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Опита ли да сложиш Chromium? Доколкото съм запознат не тръгва на всички платформи, но може да го пробваш.
Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk