Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Булсат Андроид ТВ, 2 ТВ с една парола?
#21
(06-02-2018, 03:32)Alkatrazbg написа: Коди и разни други моди не могат да ви заобиколят рестрикциите на ниво API  за брой на кънекциите.  Нормално е за 1  брой приемник да имате 1 кънекция на IPTV и една на OTT  услугата на сайта. Ако аз да речем пусна 1 канал и  задам кънекциите към тоя канал да са 5 да речем  вие как ще пуснете 6  кънекции ? Сървъра веднага ще ви резне защото вече ви е взел мак адреса на у-то  и е направил проверката вие на какъв план сте  във билинг системата им. Потребителя X си е платил 15.80   за 1 приемник и колкото и да се напъва тоя потребител няма как да гледа  пакета на Диема Спорт и този  на Фюжан  защото не му е в плана па ако ще да  си е качил който си иска емулатор и която си иска добавка и версия на Коди. Това са елементарни работи и ви се чудя що изобщо спорите за тях . Като Коди заобикаля рестрикциите  защо  не мога да гледам аааааааа ?
ВХОД ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ
Нямате активни услуги в момента
Код на съобщението 206

Ми  много ясно защо Smile Защото не  е платено Smile

50 на 50 си прав Smile
Наистина не можеш да гледаш канали, за които не си платил, но през Коди можеш да пуснеш добавката на много повече у-ва, отколкото плащаш и да гледаш каналите, за които си платил, без да те отрежат от Булсат, докато през техните приложения - не можеш. Аз лично съм тествал, при 4 приемника, които заплащам, да пусна на всички приемници и като се опитам да пусна приложението на Булсат ми казва, че използвам всичките си у-ва и не ме допуска, но през Коди пускам на още 5 у-ва и си работи, та излиза, че съм платил за 4, а чрез Коди гледах на 9. Та по някакъв начин заявките, които идват от Коди не ги контролират от Булсат, което си е дупка в тяхната система. Аз нямам против, даже бих предпочел, да ползвам техните приложения, но там явно още не са обвързали напълно пакетите, за които плащам, защото ми няма Диемите, а през Коди ги има. Когато направят през приложенията им да гледам всички канали, за които заплащам, а не каквото те си решат, тогава ще спра да ползвам Коди за гледане на Булсат, когато съм на път. Дотогава - Коди ми е решението Smile
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#22
Попитах ако някой има 2 (два) Андроид смарт телевизора дали може да ги използва с новото приложение (за Андроид ТВ ) едновременно, не говоря за Самсунг той е друга бира. Другото ми е ясно, аз не успявам да го направя с 5 различни акаунта на които има минимум 3 устройства активирани в Булсат. Въпроса ми е свързан с това, че не мога да гледам един канал и да записвам 2ри говоря за коди аддон който е базиран на Андроид ТВ, последният който Булсат реализираха и работи в 720р без значение дали ще използвам DVR или TVHeadend. При него API e същият като този на сайта им и този за Анроид, IOS телефони/таблети.
Ако може тези които гледат през другият коди аддон който дава също 720р този който имитира Фюжън бокс да споделят какво е положението и там.
Отговори
#23
Да, точно това имам предвид под безразборно гледане. Като им бях абонат също бях пуснах по едно Коди на цялата фамилия и не ме хващаха никакви ограничения. Иначе до колкото помня каналите на Диема май нямат права да се излъчват онлайн (може би за да те накарат да си платиш за Гонг плей) и едва ли някога ще ги пуснат.

А може би хората отговорни за запушването на дупките също ползват Коди и не искат да си режат клона Big Grin Big Grin
Отговори
#24
Благодаря на Topper, който ме насочи към произхода на проблема, kodi_dev добавката умишлено няма logout
Отговори
#25
Когато фюжън беше в “тестов” период нямаше никакви рестрикции и можеше да се пуснат много клиенти. Ако това което казвате, че може да гледате на 9 кодита още работи, то значи наистина е безразборно.
В такъв случай явно никой не знае какви рестрикции правят от булсат и на кои акауни работят. Надявам се поне в булсат да им е ясно.
Отговори
#26
Нищо не им е ясно Wink колко >VLC работят едновременно на БНТ1, накой ще познае ли ? И едно коди е в действие.
[Изображение: Screenshot_at_2018_02_06_11_53_06.png]
Отговори
#27
Това е с варианта на kodi_dev  Big Grin той вие разрешил това, аз съм аматьор и за това сега го преработвам с неговото решение за API.
Отговори
#28
Кодито ви прави една конекция към БСК, останалите амнайсе VLC-а правят конекции към коди/TVH. За БСК това е една конекция. Нещо като интернета някога с мдоемите Smile
Отговори
#29
Не ползвам коди/TVH, а скрипта който тегли листата на булсат и я прави статична. Всеки един плеър се обръща към статичната листа и се пуска директно стрийм от листата на булсат която е изтеглена, както се вижда от картинката БНТ1 8 пъти Wink .
Отговори
#30
Опитай с 8 различни канала  Big Grin
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  въпрос относно Булсат и xbox series x Vasilvarna 1 1,083 15-09-2022, 08:58
Последна публикация: Topper
  Проблем с инсталация на Булсатком на Андроид 11 wwwcomivo 3 2,115 12-06-2022, 18:14
Последна публикация: response323
  Спортните канали на А1 в мрежата на Булсат ROBERT 37 35,347 22-10-2018, 22:55
Последна публикация: rtk
  Помощ! Как да скрия или защитя с парола каналите за възрастни! gogobravo 4 5,804 03-06-2018, 23:17
Последна публикация: gogobravo
  Булсат на Коди 17.1 ROBERT 8 12,227 16-06-2017, 17:45
Последна публикация: mehanic

Отваряне на: