Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Изтриване на ЛС
#1
Не мога да маркирам "всички" съобщения от входящата или изходящата кутия. Така, когато трия съобщения, трябва да ги маркирам едно по едно и е много досадно. Преди със сигурност не беше така. Някой може ли да провери?
 
Отговор
#2
(04-02-2018, 03:50)ZZlatev написа: Не мога да маркирам "всички" съобщения от входящата или изходящата кутия. Така, когато трия съобщения, трябва да ги маркирам едно по едно и е много досадно. Преди със сигурност не беше така.  Някой може ли да провери?

Най горе в дясно има кутийка там е да маркираш всички
 
Отговор
#3
Да, точно от там винаги съм маркирал, но сега не става. Може да е от браузъра. Ще изтрия кеша и ще пробвам пак. Явно при мен има нещо...
 
Отговор
#4
Модераторският панел не е еднакъв с този на другите потребители, има  повече възможности какви и колко определя администратора на форума. Защо не се свържиш с администратора, нямате ли си вътрешен форум за VIP потребители в който да си общувате?
 
Отговор
#5
(04-02-2018, 17:24)shantros написа: Модераторският панел не е еднакъв с този на другите потребители, има  повече възможности какви и колко определя администратора на форума. Защо не се свържиш с администратора, нямате ли си вътрешен форум за VIP потребители в който да си общувате?
Еха направо измисляш нова платформа MyShantosBB
 
Отговор
#6
Тази сутрин имах желанието да покажа новият аддон за Булсат за тест, но се оказа, че нямам такива права да отварям нова тема в раздездела, а вече ми мина желанието да го правя  Shy
 
Отговор
#7
Браво това какво общо има с темата?
 
Отговор
#8
Нямаш права? За кой раздел?
 
Отговор
#9
Ти си уникален случай. Имало повече възможности. Тва дали има повече опции няма нищо общо с една опция, която е за всички. Ама хем не знаеш за кво става въпрос, хем знаеш да лалаш и да се обаждаш на всякъде.
И тва дали има вътрешен vip раздел изобщо не е твоя работа. Ти май отчаяно желаеш да станеш център на внимание и да те обсъждат във vip-a.

Кво общо има тази тема с твоята добавка за булсат? Или искаш да се покажеш колко много знаеш... Нямало как да създаде тема. Нали много разбираш? Толкова тънкости знаеш за форумите.
 
Отговор
#10
(04-02-2018, 17:37)shantros написа: Тази сутрин имах желанието да покажа новият аддон за Булсат за тест, но се оказа, че нямам такива права да отварям нова тема в раздездела, а вече ми мина желанието да го правя  Shy

Това, което си направил за по-добро качество, може ли да се приложи към съществуващата добавка? И все пак, загърбвайки личностните дрязги с някои колеги от форума, би ли споделил добавката Smile
Благодаря предварително!
 
Отговор
  


Отваряне на: