Коди Фен Форум България
Изтриване на ЛС - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: За форума (https://kodibg.org/forum/forum-1.html)
+--- Форум: Официални съобщения и правила, предложения и дискусии (https://kodibg.org/forum/forum-2.html)
+--- Тема: Изтриване на ЛС (/thread-611.html)

Страници: 1 2


Изтриване на ЛС - ZZlatev - 04-02-2018

Не мога да маркирам "всички" съобщения от входящата или изходящата кутия. Така, когато трия съобщения, трябва да ги маркирам едно по едно и е много досадно. Преди със сигурност не беше така. Някой може ли да провери?


RE: Изтриване на ЛС - ByJohnie - 04-02-2018

(04-02-2018, 03:50)ZZlatev написа: Не мога да маркирам "всички" съобщения от входящата или изходящата кутия. Така, когато трия съобщения, трябва да ги маркирам едно по едно и е много досадно. Преди със сигурност не беше така.  Някой може ли да провери?

Най горе в дясно има кутийка там е да маркираш всички


RE: Изтриване на ЛС - ZZlatev - 04-02-2018

Да, точно от там винаги съм маркирал, но сега не става. Може да е от браузъра. Ще изтрия кеша и ще пробвам пак. Явно при мен има нещо...


RE: Изтриване на ЛС - shantros - 04-02-2018

Модераторският панел не е еднакъв с този на другите потребители, има  повече възможности какви и колко определя администратора на форума. Защо не се свържиш с администратора, нямате ли си вътрешен форум за VIP потребители в който да си общувате?


RE: Изтриване на ЛС - ByJohnie - 04-02-2018

(04-02-2018, 17:24)shantros написа: Модераторският панел не е еднакъв с този на другите потребители, има  повече възможности какви и колко определя администратора на форума. Защо не се свържиш с администратора, нямате ли си вътрешен форум за VIP потребители в който да си общувате?
Еха направо измисляш нова платформа MyShantosBB


RE: Изтриване на ЛС - shantros - 04-02-2018

Тази сутрин имах желанието да покажа новият аддон за Булсат за тест, но се оказа, че нямам такива права да отварям нова тема в раздездела, а вече ми мина желанието да го правя  Shy


RE: Изтриване на ЛС - ByJohnie - 04-02-2018

Браво това какво общо има с темата?


RE: Изтриване на ЛС - harry_gg - 04-02-2018

Нямаш права? За кой раздел?


RE: Изтриване на ЛС - ZZlatev - 04-02-2018

Ти си уникален случай. Имало повече възможности. Тва дали има повече опции няма нищо общо с една опция, която е за всички. Ама хем не знаеш за кво става въпрос, хем знаеш да лалаш и да се обаждаш на всякъде.
И тва дали има вътрешен vip раздел изобщо не е твоя работа. Ти май отчаяно желаеш да станеш център на внимание и да те обсъждат във vip-a.

Кво общо има тази тема с твоята добавка за булсат? Или искаш да се покажеш колко много знаеш... Нямало как да създаде тема. Нали много разбираш? Толкова тънкости знаеш за форумите.


RE: Изтриване на ЛС - martinstz - 04-02-2018

(04-02-2018, 17:37)shantros написа: Тази сутрин имах желанието да покажа новият аддон за Булсат за тест, но се оказа, че нямам такива права да отварям нова тема в раздездела, а вече ми мина желанието да го правя  Shy

Това, което си направил за по-добро качество, може ли да се приложи към съществуващата добавка? И все пак, загърбвайки личностните дрязги с някои колеги от форума, би ли споделил добавката Smile
Благодаря предварително!