Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СЕДЕМ
#21
След известна борба успях да го намеря (в браузъра на телефона не се показва в папката поради някаква причина), но срещам нов проблем:

ERROR <general>: CAddonInfoBuilder::Generate: Unable to load 'archive://zip%3a%2f%2f%252fstorage%252femulated%252f0%252fDownload%252fscript.module.urlresolver-7.0.00.zip%2fscript.module.urlresolver-7.0.00.zip/addon.xml', Line 0 Failed to open file
Отговори
#22
(31-05-2022, 00:15)syb3ria написа: След известна борба успях да го намеря (в браузъра на телефона не се показва в папката поради някаква причина), но срещам нов проблем:

ERROR <general>: CAddonInfoBuilder::Generate: Unable to load 'archive://zip%3a%2f%2f%252fstorage%252femulated%252f0%252fDownload%252fscript.module.urlresolver-7.0.00.zip%2fscript.module.urlresolver-7.0.00.zip/addon.xml', Line 0 Failed to open file
 Опитай да го изтеглиш през друг браузър или на друго устройство. След това го премести в Коди устройството (ако не е там) и го инсталирай от ZIP файл.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#23
Получи се като го изтеглих с друг браузър.
Голямо благодаря Smile
Отговори
#24
При преинсталиране на коди в момента не мога да си вкарам Седем и Бригада. Дава ми dependency failed преди инсталация. Преди това нямаше проблем. Интересува ме имате ли сходен проблем или да търся такъв в мен. Ползвам официалната версия от google store 19.3.
Отговори
#25
Относно СЕДЕМ, инсталирайте предварително script.module.urlresolver (има го в папката в MEGA) и след това самата добавка. Колкото до BRIGADA, тя използва plugin.video.youtube и plugin.video.vimeo (има ги в официалното Коди хранилище и би трябвало да се инсталират автоматично оттам). YouTube трябва да е настроен (със API Keys според указанията му, за да работи), понеже повечето филми са хостнати там, а малка част са от Vimeo. Други зависимости няма, освен към script.module.requests (той би трябвало също да се инсталира автоматично от официалното Коди хранилище)

Опитайте и кажете дали се е получило. За да ви насоча към конкретно решение във вашия случай, би ми помогнал log file (вижте т.1 от Въпроси и Отговори в първи пост на темата).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#26
Значи инсталирах youtube аддона от официалното хранилище. После го деинсталирах. И след това най-вероятно възникна проблема. Пробвах да инталирам този плъгин от zip https://github.com/anxdpanic/plugin.vide...ree/master , но не се получи.

Инсталирах това, което казахте, за Седем и тръгна...https://github.com/nkvoronov/script.module.urlresolver

Brigada още не иска. Пак същия проблем имам и с the crew. Явно нещо се е бъгнало с помощния софруер...
Отговори
#27
(28-06-2022, 13:37)m1TeT0 написа: Значи инсталирах youtube аддона от официалното хранилище. После го деинсталирах. И след това най-вероятно възникна проблема. Пробвах да инталирам този плъгин от zip https://github.com/anxdpanic/plugin.vide...ree/master, но не се получи...
YouTube инсталирайте или от официалното хранилище или изтеглен от GitHub от тази страница. Версиите на YouTube са специфични за Kodi версията, която използвате и затова се препоръчва да го свалите от хранилището, за да е съвместим релийз. Без да е преварително настроен, YouTube няма да работи с настройките си по подразбиране! Ето как се настройват API Keys за YouTube в Kodi.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#28
Ще опитам. Интересното е, че на предишната инсталация изобщо не съм слагал youtube като добавка. Явно при uninstall-ът нещо се е случило. За the crew пробвах туй нещо и не се получи.

https://troypoint.com/fix-failed-to-inst...Repository

https://www.firesticktricks.com/failed-i...-kodi.html
Отговори
#29
Избягвайте TVAddons хранилището, личен опит. Инсталира доста допълнителни лайна и след това помага само фреш инстал.
Отговори
#30
To не работи изобщо в момента ! И Бригада стана. В the crew проблемът е друг. Сега, ако махна youtube добавката, пак ще се счупи бригадата?
Отговори


Отваряне на: