Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СЕДЕМ
#11
Промени във версия 0.2.1: Добавен е нов източник на филми: ПЕШАКОФ СТУДИО - може да го разрешите от настройките на приставката. За него не се предлага търсачка и наличните заглавия са събрани в една обща категория на главното меню; Добавено е маркиране на заглавията като изгледани/неизгледани; Имплементиран е фиксът на vankogt за ресурса Колибка, решаващ екзотичния проблем със зареждане на недиректни, относителни адреси изпълняващи пренасочвания.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#12
Промени във версия 0.18.2.4: Поправен: Модулът за зареждане на субтитри rarfile. Модулът вече е включен в самата добавка, защото лицензът за разпространение ISC го позволява. Използва се неактуална(стара) версия на модулът, защото най-новата вече не поддържа python2 и би могла да се използва само в Коди 19 и следващи версии. Накратко: ако инсталирате unrar в системния път(PATH) няма нужда да правите или настройвате нищо за да имате субтитри. Ако инсталирате unrar на друго място, трябва да отворите rarfile.py и на 170-ти ред да укажете точният път до unrar.

0.18.2.4
    ^
Последна версия съвместима с Коди 18.X. Версиите за Коди 19 ще бъдат маркирани така: X.19.X.X
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#13
Публикувана е нова версия, съвместима с Коди 19. При нея е наличен следния бъг: Всеки опит за гледане на втори или следващ филм със субтитри в *олибка, зареждат субтитрите от първият филм. Налага се да бъде рестартиран Коди, преди да гледате друг филм в *олибка. По план, трябваше това да съм го оправил и да пусна ъпдейта в петък 13-ти, но не успях. Някъде из вътрешните буфери остават кеширани първите субтитри и каквото и да опитам да изтрия или нулирам не помага. Засега това е положението докато бъде намерено решение. Ако изобщо. Все пак е плюс отпадането на нуждата от rarfile, който правеше трудно конфигурирането на приставката. Как да активирате поддръжката на субтитри в RAR формат при Коди 19 съм обяснил в първи пост на темата - там има и много други инструкции, за повечето въпроси, които изникват. Питайте ако има още нещо неясно или имате нужда от помощ.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#14
Здравейте,с kodi 19.2 на андроид бокс и включена rar archive добавка пак ми изписва,че филма е без външни субтитри.Къде може да е проблема?Пробвам на филми на които,знам че има бг субтитри.
Отговори
#15
(12-02-2022, 20:10)manchodd написа: Здравейте,с kodi 19.2 на андроид бокс и включена rar archive добавка пак ми изписва,че филма е без външни субтитри.Къде може да е проблема?Пробвам на филми на които,знам че има бг субтитри.
 Публикувах нова версия (0.19.2.6). Тествайте на вашето устройство, дали работи нормално.

 От това което тествах до момента, излезе, че функциите в python3, които работят с пътища до файлове като аргументи, не създават автоматично липсващите директории в тези пътища, ако операционната система е Android. Под Windows и Linux не е така. Създавам ръчно въпросните директории (ако не съществуват) и поне при мен, заредиха субтитрите под Android.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#16
Сега всичко е ок.Благодаря.
Отговори
#17
Здравейте, опитвам се да инсталирам последната версия на адонът на Коди 19.3 на андроид телевизор без рут. Грешката която получавам е:
Failed to install Add-on from zip file, failed to install a dependancy. И до тук, дори не мога да видя някакви подробности за грешката. Някакви идеи как да процедирам?
Благодаря.
Отговори
#18
Здравей syb3ria Cool
Ако кажеш какъв е този dependancy компонент, ще те насоча откъде да го инсталираш. Може и да не се вижда името му в съобщението за грешка. В такъв случай, трябва да ми покажеш Коди лог файла за да го анализирам. Има описано и в този форум и в официалното WiKi откъде да намериш лога.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#19
Коди логът казва :
Error <general>: CAddonInstallJob[plugin.video.sedem]: failed to find dependency script.module.urlresolver
Отговори
#20
Виж в първия пост на тази тема, линкът към Mega - откъдето се изтегля addon-a. На същия адрес ще откриеш и script.module.urlresolver . Изтегли го оттам и инсталирай преди СЕДЕМ. Можеш и от другаде разбира се, ако откриеш по-нова версия.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: