Публикации: 6
Теми: 1
Член от: Dec 2018
Здравейте,
имам телевизор сони андроид с коди + иптв, но когато инсталирам ЕЛЕМЕНТУМ ми дава грешка краш и ресет и краш х3. Да не би да трябва да инсталирам версия за линукс арм в7?
Мерси
Да, пробвах да инсталирам рестартирам деиндталирам и пак всичко по много пъти. Коди преинсталирах и всеки път когато се стартира коди се стартира и елементум от репо мар33 показва elementum crash restart 3x и после crashed too many times aborting.
Коди изтеглям от андроид маркет на гугъл от телевизор сони.
Здравейте,
елементум се оправи, след като му зададох Download path в една нова папка и тръгна и ми поиска БУРСТ. Преди беше DL path LIBRARY Path - special://......
мерси за поддръжката.
Друг въпрос е мога ли самият тунер на телевизора да бъде прочетен от Коди и да използвам УСАЛС и оскам емулатор?
Мерси
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Обновени добавки към репо Mar33:
Тип видео:
1. Seirsanduk - в. 2018.12.30.01 - за в момента са спрели да използват Cloudflare, поради което имам възможност да възобновя добавката, но ако пак решат да ползват Cloudflare, пак ще спре да работи.
2. Free BG/World Online TV - в. 2018.12.30.01 - обновена секция Сеирсандък.
Публикации: 28
Теми: 0
Член от: Jan 2016
Браво работят,весело посрещане на Новата година пожелавам много здраве и щастлив живот.
Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Feb 2017
Здравейте. Досега не бях имал проблеми с инсталирането на булсатком от Марти, но вече имам и аз ???
Module import Fail как да се справя с този проблем?пробвах да спра да се обновяват автоматично добавките, но удрям на камък.
Публикации: 1,621
Теми: 18
Обновена добавка към репо Mar33:
Тип видео:
1. Elementum - в. 0.0.71
Публикации: 263
Теми: 13
За много години! Много здраве и щастие през цялата година....
Марто, преди в твоето репо имаше една видео добавка ако не се лъжа - фанат тв? При теб ли беше или не, не си спомням точмо, а сега не я намирам!
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |