Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO GO Bulgaria
#11
(25-09-2017, 22:27)TUISTERa написа:
(25-09-2017, 13:52)stefansaraev написа:
(25-09-2017, 11:54)TUISTERa написа: А как да актуализирам inputstream.adaptive на андроида без да вдигам кодито до 18?


http://mirrors.kodi.tv/nightlies/android/arm/Krypton/

За съжаление найтли версия на 17 не е много по-различна от алфа на 18... Целта е да имам стабилно коди на телевизора, така че отлагаме експериментите до официално излизане на Лея. Благодаря за добавката все пак

найтли версията на v17 си е v17. стабилна. изкомпилирана от стабилния Krypton бранч. реално е 17.4 с няколко гит комита отгоре + ъпдейтнати няколко binary addon-а - съвсем скоро ще стане 17.5
[-] The following 1 потребител Харесвания stefansaraev's post:
  • TUISTERa
 
Отговор
#12
ОК, ще пробвам тогава
 
Отговор
#13
Здравейте,
Благодаря много за този add-on, чакам го от доста време! Това е единственият начин за гледане на HBO GO с моя Android TV Box (Mecool M8S PRO+ TVStock Nexus ROM), ползвам го също и с Libreelec (LibreELEC-S905.arm-9.0-Leia-testing-Gendo-01-10-2017.img.gz), а официалното приложението за Android не става за нищо (ниска резолюция, малки субтитри, работи само през wi-fi)! Новата версия hbogobg-0.4.4 с inputstream.adaptive 2.1.4 се държи много добре и през двете платформи, излязоха и субтитрите на почти цялото съдържание, но на всички нови сериали и филми няма субтитри. Явно от HBO са променили начина на показването им за новото съдържание! Примерно „Шоуто на Джон Оливър“ от четвърти сезон, субтитрите излизат до 22 епизод! Възможно ли е да се оправи това в бъдеща версия? Ако ли не, има ли начин през линк на HBO, да ги свалям и добавям ръчно в Kodi?
[-] The following 2 потребители Харесвам phivas's post:
  • ByJohnie, genisi
 
Отговор
#14
Както сте забелязали, за новокаченото съдържание или качват външни субтитри със голямо закъснение или изобщо не го правят. Субтитри принципно има за всички заглавия, но вградени в медийния поток (видео, аудио и субтитри) обработван през InputStream.Adaptive т.е. в HBO GO addon-a не може да се направи повече към момента. Очакваме вече повече от месец разработчика на InputStream.Adaptive да приеме корекции в модула за изобразяване на вградени субтитри, за да разчитаме основно на тях (след като присъстват за всички заглавия). Засега няма отговор от него и промените не са нито приети, нито отхвърлени. Колкото до функционалността на Коди, както винаги е възможно след отваряне на дадено заглавие да стартирате ръчно търсене на субтитри през наличните addon-и за субтитри и да изтеглите и заредите неофициални такива от съответните сайтове. Ако има избързване или изоставане в репликите, Коди позволява визуално да настроите отместването за да "паснат" на конкретния релийз.

Благодарим ви за отзивите Shy
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 2 потребители Харесвам Majide's post:
  • papariga, phivas
 
Отговор
#15
На мен за субтитрите не ми пука дали работят или не (предпочитам да гледам в оригинал), но ме устройва това, че без проблеми работи и с hbogo.ro ( Румъния) за който имам достъп.
Благодаря на отделилите от личното си време за да го има този адон.
[-] The following 2 потребители Харесвам shantros's post:
  • hideman79, stefansaraev
 
Отговор
#16
От вчера адона за Нетера спря да плейва HBOGO, моля някой който има достъп до HBOGO.BG през Нетера да сподели дали може да логне през   https://hbogo.neterra.net/login  и да сподели резултата.
 
Отговор
#17
@shantros, за първи път чувам, че има такъв алтернативен адрес на Нетера за вход към HBO GO! Принципно през официалния сайт на услугата не можете ли да си влизате като останалите абонати? Иначе досега казваш акаунта ти за Нетера е работил нормално с този addon - така ли да разбираме? Ако ДА, интересно как, след като Нетера не е в списъка при другите провайдери. Да не би да става дума за HBO OnDemand или HBO Now?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#18
(30-10-2017, 19:43)Majide написа:
@shantros, за първи път чувам, че има такъв алтернативен адрес на Нетера за вход към HBO GO! Принципно през официалния сайт на услугата не можете ли да си влизате като останалите абонати? Иначе досега казваш акаунта ти за Нетера е работил нормално с този addon - така ли да разбираме? Ако ДА, интересно как, след като Нетера не е в списъка при другите провайдери. Да не би да става дума за HBO OnDemand или HBO Now?

Както казах става въпрос за HBOGO.BG с този логин от Нетера имам повече live канали от колкото през http://www.neterra.tv/ . Нямам проблеми да гледам HBOGO от vodafone romania (с козметична корекция на вашият адон), но ми е по-удобно да гледам през Нетера.
Благодаря за бързият отговор, ще продължавам да копая сам.

Допълнение: Забравих да уточня, че адона който ползвам за Нетера няма нищо общо с този който е публикуван тук.
 
Отговор
#19
Относно HBOGO от vodafone romania, имате ли проблеми със субтитрите оттам? В смисъл зареждат ли нормално през addon-a.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#20
(30-10-2017, 20:04)Majide написа: Относно HBOGO от vodafone romania, имате ли проблеми със субтитрите оттам? В смисъл зареждат ли нормално през addon-a.

Не ползвам такива, изключени са централно. Ако ви е необходима информация мога да ги включа за опит, но не вярвам положението да е по-различно.

Update: Положението е същото както и при вас, Проблема е за всички които ползват субтитри, а не само за тези които използват кирилица.
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  VOYO Bulgaria stani_mi 6 4,056 08-11-2021, 11:57
Последна публикация: Fireblade
  FILMBOX LIVE Bulgaria Majide 1 5,204 24-04-2021, 18:34
Последна публикация: Majide

Отваряне на: