Публикации: 32
Теми: 1
Член от: Mar 2017
Темата за Линукс е необятна, пишеш Линукс във всяка една търсачка и един живот няма да ти е достатъчен да прочетеш всичко.
Topper, относно зависимостите погледни какво се случва и тук с прословутият адон за БСК хиляди го изплзват и гледат с него, но никой не се захвана да елиминира зависимостта му от старият request 2.9 . После отварят сумати нови теми, че някое друго репо или адон не можели да се инсталира, да така е, те си търсят своите зависимости от актулната версия на request.
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Темата е полезна за начинаещи Линукс потребители, но може и да се вмъкне още нещо. Преди време без да искам си ъпдейтнах Kodi до версия 17.3 и загубих доста време докато го върна на 16.1.Описаният метод на инсталация, качва винаги последната стабилна версия на Kodi. Ако някой иска да ползва по-стара става малко по-сложно. Ще помоля автора на темата, ако знае как става да го опише и това нещо. Бих го направил и аз, но не съм сигурен, че знам как става точно.Получи се и при мен но, не разбрах как
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
@xbmcbg
Хубава работа, ама типично в твой стил
Ти явно не разбра, че не всеки говори и чете английски!Авторът на темата също можеше да даде един линк към чужда тема с това как се инсталира Kodi. Въпреки това човекът си е поиграл и го е синтезирал и написал на български, така че да бъде разбираемо и за начинаещите.
Отново недоволство за това, че ви се подава информация от възможно най-първа ръка
Който иска да ползва компютър със сигурност се нуждае от английски
Сърдите се на неграмотните цигани, че управляват автомобили (в България дори ги лишавате от това им право), а не можете и не искате да направите аналогия, че процеса при компютрите е адекватен и не е възможно без английски.
За твое успокоение и за мен той е 3-ти език и не ми е роден.
Публикации: 2,025
Теми: 130
Член от: Oct 2015
+1 за владеенето на английски език;
Вярно форума е български, но поне 1/3 от потребителите живеят извън България, така, че е нужен компромис до някаква степен. С тези, които не владеят нашия официален език и задават въпроси на английски е редно да им се отговори на същия език, на който са попитали
Много хора си живеят в измисленият от тях свят, но фактите сочат друго:
Повече от проведеното изследване на страница 116 ТУК със скромното име Bulgaria the EU's worst performer.
Публикации: 170
Теми: 2
Член от: Nov 2016
(14-08-2017, 14:41)xbmcbg написа: Много хора си живеят в измисленият от тях свят, но фактите сочат друго:
Повече от проведеното изследване на страница 116 ТУК със скромното име Bulgaria the EU's worst performer.
Все пак това е форум на Български,нали?!
Публикации: 32
Теми: 1
Член от: Mar 2017
(14-08-2017, 23:19)mehanic написа: (14-08-2017, 14:41)xbmcbg написа: Много хора си живеят в измисленият от тях свят, но фактите сочат друго:
Все пак това е форум на Български,нали?!
Форума е на български, но това не означава, че е предназначен само за хора с понижени умствени и интелектуално парамерти.
Линукс е отворена операционна система за креативни хора, който не е такъв спокойно може да си ползва М$.
В посоченият документ се казва, че бъдещето на България е в ръцете на малограмотни българи и цигани без никакво образование.
Публикации: 170
Теми: 2
Член от: Nov 2016
Аз съм на 45 години уважаеми,и все пак се справям ...да напишете ,че нещо е предназначено за хора с понижени умствени способности е меко казано обидно.Все пак това е форум,а не сайт за програмисти.Наясно съм,че никой не може може да ти помгне ако не си помогнеш сам.С уважение :mehanic
|