Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion (СПРЯНА)
Здравейте!Не знам дали е подходящо да пиша тук или да отварям нова тема.Извинявам се предварително!Имам следният въпрос:От скоро си инсталирах коди на ios 10 без джайлбрейк ,чрез impactor и подписване на приложението.Работи перфектно с изключение на fusion tv,не мога да намеря файла m3u или по точно не ми дава достъп до директорията му,въпреки че съм дал отметка да се виждат системни и скрити файлове.Дава ми достъп само до private/var/mobile/containers/data..... а не където трябва да се намира m3u файла ;/private/var/mobile/Library/Preferences/Kodi/userdata/.Пробвах да добавя вече генериран bulsat.m3u файл от компютъра и му посочих да търси него.Но крашва приложението.Та има ли шанс да стане с файл в друга папка освен гореспоменатата или трябва точно този файл който си е генерирал сам фюжъна.
?
Листата се генерира индивидуално за всяко устройство.Няма как генерирана листа от едно устройство, да тръгне на друго.Нямам опит с iOS,така че просто се опитай да я намериш,ако въобще е генерирана.Ти коя версия на коди си подписал за iOS?
Версия 16.1 .Явно заради чуждия файл и крашва.Генерирана е сигурно но нямам достъп до папката,защото нямам джайлбрейк..Ако можех само да вляза еднократно да си копирам файлчето.SmileИначе гледам филми,phoenix и exodus,ми вървят супер,дори от домашната мрежа пуснах 8гб филм,върви супер през airplay на appletv.
В настройките има опция "Copy to folder" и може да генерираш плейлистата където искаш.
Къде точно е тази настройка?На фюжън приложението?
Да, "Enable copy" се нарича ако трябва да съм по-точен
Мерси колега,търся я!Smile

Колега,големи благодарности!SmileНаправо му разказа играта на ios аSmileВърви че даже и диемите зареди.Супер е.Само тва ЕПГ така и не можах да направя,ни лога на каналите ни инфо.Пробвах с файла ,пробвах с линкове..и не става.На компа ми същата работа.
Здравейте, от известно време не ми показва програма (EPG-то) на всичките програми някой да има идеи защо е така. Като пояснение програмата я ползвам на компютър и таблет и на двете устройства е така. За EPG-то ползвам генерираният файл от този сайт "http://snip.li/freeepg" , като допълнение и не всички имат емблеми на телевизиите, като цяло тези които имат програма те имат и емблема. Ако някой има идея защо е така и как се оправя да драсне някой ред че това не се трае без програма.
На компютър и таблет е най-добре да се използва оригиналният продукт на Булшит който е наличен в стора (а не коди) от там всичко работи без забележки.
(05-10-2016, 20:03)xbmcbg написа: На компютър и таблет е най-добре да се използва оригиналният продукт на Булшит който е наличен в стора (а не коди) от там всичко работи без забележки.

Може ли да ми обясниш как става това


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА) forumadmins 954 1,241,222 20-02-2024, 11:44
Последна публикация: martinstz
  Приставка Теленет (СПРЯНА) ByJohnie 1 3,501 18-08-2022, 02:15
Последна публикация: zeraniex
  HBO GO Bulgaria (СПРЯНА) Majide 426 432,279 08-03-2022, 19:32
Последна публикация: Majide
  FILMBOX LIVE Bulgaria (СПРЯНА) Majide 1 7,426 24-04-2021, 18:34
Последна публикация: Majide
  BRIGADA (СПРЯНА) Majide 48 71,669 03-03-2021, 20:08
Последна публикация: Majide

Отваряне на: