Публикации: 10
Теми: 1
Член от: Nov 2016
@nachevn Добра идея е да се сложи този форк в бг репото. Как да се организираме за да стане това? Как мога да помогна?
Fire TV Stick | Kodi 16.1 Jarvis | Neterra TV Plugin 3.0.1
Fire TV Stick | Kodi 17.0 RC Krypton | Neterra TV Plugin 3.0.1
Raspberry Pi 2 Model B | Kodi 15.2 Isengrad
Публикации: 1
Теми: 0
Член от: Sep 2017
Здравейте,
Реших, че е време на ъпдейтна кодито на 17.4 (от 16.1). Проблема ми е само с нетерата... нито един канал не ми тръгва. Преди да ъпдейтна си гледах нормално на 16.1. Име и парола си работят през уеб сайта. Ползвам fire stick ако това има значение и инсталирам нетерата чрез Бг адонс от super repo.
Някой ако може да помогне/съвет.. Благодаря предварително!
Публикации: 10
Теми: 1
Член от: Nov 2016
(06-06-2017, 09:06)nachevn написа: (06-06-2017, 07:45)loopback написа: Форматирането на http URL ли са променили Нетера?
Страхотно че има фикс, благодарности за отделеното време
Сега остава да разбера как да го кача на fire stick
Адресите на стремовоте който предлагат превъртане са малко по различни от другите и трябва да се "попроменят" за да може коди да ги пусне. Относно Fire Stick -ът, не съм пробвал при мен да ползвам коди на него, но със сигурност има начин да се прехвърли новата приставка на него. Ако не успееш пиши, може да пробвам при мен.
Качих го през локалната мрежа и работи нормално на файърстика (до следващия път когато променят пак формата на линковете...). Благодарности пак за отделеното време. Няма да е малко като гледам колко много промени има
Fire TV Stick | Kodi 16.1 Jarvis | Neterra TV Plugin 3.0.1
Fire TV Stick | Kodi 17.0 RC Krypton | Neterra TV Plugin 3.0.1
Raspberry Pi 2 Model B | Kodi 15.2 Isengrad
Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Oct 2017
Здравейте, нов съм тук. И аз имам проблем с нетера адона... на krypton 17.4 съм и променям player-a но не ще да тръгне нито live нито на запис. През iPad и компютър няма проблем. Не знам какво да направя. Виждам по-горе от Юни, че имало фикс, но така и не се разбира, или поне аз не мога да разбера какъв е фикса... Благодарности предварително!!!
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
If you do not want to get your heads up with a matter that you have no idea about, then simply replace Neterra with bgtime.tv (the former mytv.bg) where the owners take care of the full-value work of their TV using kodi.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Поздравления колега.
Ако имаш желание може да включим адоните в БГ репото.