Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVBG PVR Backend
(21-02-2021, 00:26)Majide написа: Вариант 2:

 - Първо влезете в магазина за приложения и изключете автоматичните ъпдейти на Коди;
 - Деинсталирайте Коди (налага се, защото новата версия мигрира и вътрешните бази данни, които и да останат при даунгрейда няма да са съвместими с по-стара версия на медия центъра);
 - От адрес: https://mirrors.kodi.tv/releases/android/ изтеглете подходяща версия за вашия ТВ или ТВ бокс (избирайте внимателно според вида на процесора и разрядноста на системата 32<->64 битова);
 - Запишете изтегленият *.apk файл на флаш памет, включете я в устройството и инсталирайте ръчно тази версия на Коди, извън магазина за приложения. Ако сте спазили първото указание (да изключите ъпдейтите през магазина), вашата инсталация няма да се ъпгрейдва сама, без вашата намеса.

Здравейте,  извинявам се ако въпросът ми е тъпичък, но за пръв път се сблъсквам с "умен" телевизор. Телевизорът е Sony XH8577. За него трябва да дръпна Коди версия от първия линк - нали? Благодаря предварително.
 
Отговор
Теглете това: https://ftp2.nluug.nl/mediaplayer/xbmc/r...bi-v7a.apk
 
Отговор
(20-03-2021, 13:52)eleena написа: Теглете това:  https://ftp2.nluug.nl/mediaplayer/xbmc/r...bi-v7a.apk

Благодаря, дръпнах го. Smile
 
Отговор
Тъй като автора май няма да ъпдейтне добавката, мога ли да помоля @martinstz да я направи съвместима с Kodi 19, за да може да я ползваме с Tivi BG. В момента дава Питон несъвместимост. Благодаря.
 
Отговор
Да попитам и аз @harry_gg (или някой друг с необходимите познания), дали се предвижда добавката да мине на питон 3? Смятам, че доста хора ще сме благодарни ако това се случи.

Поздрави от мен
 
Отговор
Временно решение, което ползвам аз. Направих си Portable версия на Kodi 18, която ползвам само за телевизия, с работещ TVBG PVR Backend. Така имам два шорткъта на декстопа, един за телевизия и друг (Коди 19) за останалите добавки, Elementum, торенти и.т.н. Smile
 
Отговор
То това хубаво, ама аз съм на Android TV. Засега карам на Коди 18, бях намеил един форк на PVR backend в GitHub, който уж беше ъпдейтнат да работи с питон 3, ама нещо не проработи при мен. Българин го беше преправил.

Чакаме, какво да се прави Smile
 
Отговор
Има планове за ъпгрейд, но не остава време засега.
 
Отговор
  


Отваряне на: