Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVBG PVR Backend
Здравейте!
Тази сутрин гледам, че има нова версия на аддона 1.5.0 Какви промени има направени в нея? (да знам да ъпдейтвам ли или да си стоя на старата)
Благодаря!
Отговори
Като гледам нищо не е променено освен това "Separated mapping file from addon for easier update". Т.е. вътрешна лека реорганизация за "по-лесен ъпдейт".
Аз тайно чаках решение на проблема с Коди17 (поне под Windows), но явно няма да стане и ще карам с 16-ката.

P.S. Между другото някой ще ме осветли ли къде е това BG Repo в Коди, за което се споменава в първия пост в темата? Няма го в дефолтна инстлация, и трябваше да търся в гугъл ръчно dependencies да инсталирам, защото адон-а от тази тема отказваше да се инсталира като пробвах свален ръчно от github.
Отговори
Явно не си видял най-главната тема на форума: https://kodibg.org/forum/thread-5.html
Добавката няма да оправи проблема с гледането в Уиндоус, защото проблема не е в добавката.

Ъпгрейда до последната версия е задължителен, в противен случай ще спре да работи мапинга на каналите, който напасва имената им с айдитата и логотата. Други промени няма така че не се налага да правите нищо по настройките си нито в добавката, нито в PVR Simple client, нито в TVHeadend.
Отговори
Ами да, не съм я видял, вероятно е добре да включите линк към нея в тази тема в първия пост Wink .
Всъщност е добре пъврият пост да бъде леко детайлизиран, защото аз като съвсем начинаещ потребител на Коди, очаквах там да намеря достатъчно инфо стъпка по стъпка как да инсталирам и подкарам адона. Успях, с търсене по интернет и различни форуми, за половин час. Смятам, че с още малко обяснения ще е по-лесно за други като мен. Най-малкото да има линк към нещата, които изискват допълнително занимание след дефолтна инсталация на Коди, като добавяне на бг репо и т.н.

Иначе чисто технически, този адон какво прави, дали просто преправя плейлистата по някакъв начин, което бих могъл примерно да си имплементирам с proxy скрипт през мой уеб сървър?
Текущо правя това изпълнение с Коди 16 ктао проксирам плейлистата към него, през мой сървър я обработвам като пренареждам каналите за да излязат в Коди по указан от мен ред, и работи отлично..
Отговори
order.txt файла се е ресетнал след последната актуализация. Да не се чудите защо са ви разбъркани каналите.
OSMC Vero4k  / 2x RPi3+ / Odroid HC-2
Отговори
(19-09-2018, 14:35)morfei1 написа: order.txt файла се е ресетнал след последната актуализация. Да не се чудите защо са ви разбъркани каналите.

То затова си има опция в настройките на адона - да посочиш път до ордър.тхт файл, т.е. копираш го на друго място, модифицираш го и го посочваш. Така няма да ти се ресетва следващия път.
Отговори
Здравейте! Някакво движение по въпроса с извличането на плейлистата за архивите на оредаванията?
Благодаря!
Отговори
Зздравейте!
Искам да попитам дали добавката сваля някъде плейлиста от ТИВи.бг? Искам да видя дали мога да използвам по някакъв начин архива в тази плейлиста, но да не я свалям на друго устройство, защото така спира да работи листата на добавката. В /userdata виждам само генерираната от добавката плейлиста.
Благодаря!
Отговори
А малко помощ за Коди 18?
Инсталирам добавката, зареждам файла в Simple client, след стартиране мапва каналите и изкарва логата, епг- то и дотам.
Не се отваря нито един канал.
Отговори
Добър ден на всички.
Успях да подкарам телевизията на tivi.bg на коди 18,
но имам още два проблема, с които не успях да се справя и се надявам да получа малко помощ.
Първият е, че не успях да се справя с подредбата на каналите. По - точно, не успях да разбера значението и използването на файла order.txt. Може ли малко повече разяснения относно употребата му?
И вторият ми проблем е, че не можах да разбера, мога ли да използвам таймшифт с коди и ако да, то как?
В сайта на tivi.bg пише, че е възможно.
На всички отзовали се, благодаря предварително.
Отговори


Отваряне на: