Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Странно при мен възможностите позволяват до 50/50 Mbps (Fiber To The Neighborhood or Node) и кабелен Интернет 1Gbps. През кабелният има проблеми в пиковите часове, а през FTTN винаги е закован на около 40Mbps до техният сървър, така че локалната скорост в случая не е показател за международната скорост и взаимна свързаност.
Публикации: 263
Теми: 13
Интересното в случая е, че и от тук с кабелен нет има смущения в пиковите часове, а при различните доставчици с нет от 30 до 200 Mbps максималната скорост до тиви.бг е 42 Mbps.
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Публикации: 1,435
Теми: 49
При нас вече рекламират 5G без лимитен 100/100 в много кратък срок да обхване големите градове , така че скоро всички кабели и други техни пособия ще са в историята.
Публикации: 4
Теми: 0
Член от: Apr 2019
здравейте нов съм във форума и си имам проблем опитвам се да ползвам услугите на tivi bg о без успех имам тв бокс H96 Max с андроид 8 и коди 18 инсталирах и направих настройките от страница 1 платих и пратих мак адреса на tivi bg но канали не намира пущината и изписва грешка порт 18910 деинсталирах и инсталирах няколко пъти добавката и настройки след това но нямам успех след няколко дни игра се замислям дали да не си купя тв бокс от тях
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Пусни дебъг опцията на добавката, после рестартирай Коди и след грешката ни дай лог да разгледаме.
ще м и трябва малко време да прочета как се прави това че съм много бос но благодаря
не ми прави лог файл зададох път за лог файла но не прави такъв къде бъркам
ако някой може да ми подкара бокса срещу заплащане 0893687679