Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Скрипт за изтегляне на EPG под Уиндоус
#11
В настройките на fusion е посочено да ползва външно epg. Даже се опитах да изтрия m3u файла да създаде нов да не се е объркало нещо, но пак е същото...
Отговори
#12
Със сигурност е в настройките ви проблема, за да се използва друго EPG. Най-добре проверете в темата за fussion дали сте спазили посочените указания. Може нещо да ви убягва.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#13
Здр! С Вин 10 съм Когато стартирам .bat файлът,   epg.xml.gz се сваля, но не се разархивира. Когато се опитам да стартирам gzip  за момент изкача прозорец, който веднаха се заваря и нищо не става. Идеи как да го оправя?
Отговори
#14
Проблемът идва вероятно от древния 16-битов изпълним файл на архиватора gzip. Вижте, дали ще намерите по-нова версия на gzip.exe. Също погледнете в тази страница, как може да накарате стари програми да работят под новите версии на windows. Ако нищо не помогне, редактирайте epg.bat файлът през notepad, като забраните разархивирането - това става, като поставите REM в началото на последните два реда. В случай, че задължително искате декомпресиран архива (на IPTV Simple му е все тая компресиран или не), пробвайте да смените този архиватор с друг, който поддържа този формат (7zip, rar или др.) - трябва да може да работи в конзолен режим, без графичен интерфейс и да пригодите командата zip.exe -d freeepg.gz
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#15
Пробвах съвместимост със стари версии на уиндоус - същият резултат. Опитвам се да накарам pvr tool да съедини epg от snip.li and torrent-tv, но по някакви причини pvr tool не може да свали epg от http://snip.li/freeepg. А сваленият файл .gz също не иска да го merge.
Отговори
#16
Може би иска директен линк, без пренасочвания. Ще ти пратя на лично съобщение.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#17
Благодаря за линка. С директия линк pvr tool съедини epg'та, но със съединената m3u playlist нещо не се харесват. БГ каналите нито един от тях няма програма, а от торент тв само някои канали са с програма, но грешна. Sad
И всички тези циркове само защото няма клиент, който да поддържа няколко плейлисти ( по точно има форк на IPTV simple с поддръжка на няколко плейлист, но успях да си компилирам само за OS X, and Windows. А за ОС, които най ми трябват android I OSMC - не мога. Успях и да копирам IPTV simple pvr като IPTV simple 2, но отново само за OS X, Windows + този път и за iOS .
Отговори
#18
Имената на каналите и имената на иконите трябва да съвпадат на 100% със имената в EPG файла. Ако не съвпаднат няма да имате програма и икони каквото и да правите.
Отговори
#19
(11-06-2016, 19:18)Sei4etosei4eto написа: Пробвах съвместимост със стари версии на уиндоус - същият резултат. Опитвам се да накарам pvr tool да съедини epg от snip.li and torrent-tv, но по някакви причини pvr tool не може да свали epg от http://snip.li/freeepg. А сваленият файл .gz също не иска да го merge.

В твоят случай най-доброто решение е да си създадеш собствено EPG което да обхване всичките канали от които се нуждаеш, в него можеш да използваш като основа ЕПГ-то на Majide
Отговори
#20
Актуализиран е линка вграден в скрипта и следва отново да работи. Ако го имате изтеглен от преди, можете и сами да редактирате epg.bat като обикновен текстов файл и като download link да поставите http://epg.kodibg.org/dl.php за 3-дневно разписание или http://epg.kodibg.org/dl7.php за седмично.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Скрипт за автоматично попълване на Логата на каналите Bulsat TVHeadend HaCKo 19 31,217 14-02-2017, 19:44
Последна публикация: Aleks6543210
  Скрипт за изтегляне на EPG под Линукс Majide 3 12,400 29-04-2016, 00:12
Последна публикация: ZZlatev

Отваряне на: