Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Akatraz, не ме подценявай толкова единият от домашните ми любимци който до преди година трудно говореше български живее и работи в България той е тясно специализиран в този сектор. Българският му работодател му предложи по-голяма заплата от тази в USA... неговият колега (Англичанин) се прибира обратно на всеки 2 седмици (не всичко в България е 3-то качество, а данъците са нищожно ниски ).... За него купона там е безкраен евтина бира, девойки на корем ..... - няма никакво желание да се връща обратно, дори и български документи си е извадил
Публикации: 117
Теми: 0
Член от: Oct 2016
16-03-2017, 13:27
(Последна редакция: Преди 16-03-2017, 13:30 от lambreto.)
Защо просто не напишете кой оператор коя телевизия излъчва в 4к и да се реши спора. Дори и да е тестово.
Някаква тайна ли е не разбирам?
Булсат бяха пуснали временно един тестов канал миналата година на тяхната IPTV платформа където излъчваха геймплей на някаква игра, за друго не съм чувал.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Как така ви ги предоставя без лично разрешение от диспечера на всички български форуми § плейлисти
И двата канала са за свободна консумация (не са кодирани) свалят ги от 42Е и 13Е, явно вашият доствчик не е "cheap gay" и си уважава клиентите. Дано да се появят повече доствчици като него в България.