Публикации: 235
Теми: 7
Член от: Nov 2016
Здравейте
Вчера пробвах да пусна плейлистата на Булсат на мои познати
да могат да зяпат, макар и временно.
Листата е в M3U формат както си се генерира от Коди-то.
На мен с PotPlayera си ми тръгват всички канали , но те се оплакват че на плеъра не иска да им ги зареди.
Очаквам да ме светнете как да го преработя за да го споделям с други, ако разбира се има решение за това.
Благодаря предварително.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Не стават така с една лъжица ... листата работи само на IP-то на която е генерирана.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
На която машина генерираш плейлистата само на нея може да я възпроизвеждаш.
Публикации: 244
Теми: 1
Член от: Mar 2016
21-02-2017, 15:10
(Последна редакция: Преди 21-02-2017, 15:13 от hideman79.)
Или поне в същата мрежа (LAN).
Може да пуснеш VPN към твоята мрежа и така ще работи на всичко което е за качено за твоята мрежа през VPN-a.
Но колкото повече устройства се закачат и гледат толкова по голям ъплоад трябва да имаш на интернета. Също Булсат имат ограничения за едновременните устройства.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Публикации: 117
Теми: 0
Член от: Oct 2016
другия вариена е вместо да им прашташ плейлиста да им дадеш твоя юзър и парола
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Аз разсъждавам по-различно вероятно защото живея в друга среда
и съм си научил урока, че когато парите с които разполагам не са достатъчни трябва да увелича часовете за работата или да си повиша квалификацията, друг законен начин няма.
Зная, че за да има повече интересни мачове или филми в даден ТВ канал собственикът му трябва да има необходимите налични средства с които да заплати съответните права за излъчването на дадено събитие. На кратко плащате си 4-те лева за Диема Спорт и гледате, в противен случай гледате мачове на запис или изобщо не гледате. Твоите дребни сметки нараняват всички изрядни платци на канала защото те дават своята лепта това да се случи, а тарикатите прецаквате системата.