Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mtel sport 1 и mtel sport 2
#11
Само дето не си подписъл договор с специализирания магазин за алкохол Smile
Представи си, че си подписал договор само от тях да купуваш алкохол следващите 2 години и изведнъж те спират да продават любимото ти уиски. Ко прайм?

Това с правото за прекратяването на договора ако ти спрат някой канал е супер, но трябва да има и опция за съдържанието на канала. Ако от следващия сезон висшата лига я спрат от диема спорт и я пуснат на мтел спорт - трябва да можеш да си прекратиш не само диема пакета ами и договора с съответния оператор.
Отговори
#12
Lambreto трудно ли е да се комбинирате 2-ма познати единия на Близу а другия на Булсат и да гледате и двамата двата оператора ?
Отговори
#13
Варианти винаги има.
Въпроса е принципен.
Ако пък Виваком решат да вземат формула 1 - тогава трябва да сме 3-ма познати Smile
Отговори
#14
Принципно правата за излъчване на спортни събития са все по-скъпи от година на година. Който има пари да ги плаща ще ги излъчва. Всичките ни оператори наземни и сателитни са ментраджии и е въпрос на компромис от страна на клиента при кой ще иде. Мтел и сега отнесоха глоба от КЗП и я обжалват. Преди това нахендриха пък Булсатком . Кабеларките и IPTV операторчетата пиратстват кат луди шеринг телевизии с разни TBS платки с по 8 тунера. Български сървъри се дънят всяка седмица из форумите в България и на Балканите. tvmaniac иска някой балама да плаща 20-30 лева на месец и да му даде платените канали на него щото е хубавец !!!
Отговори
#15
(21-03-2017, 19:45)lambreto написа: .....
Представи си, че си подписал договор само от тях да купуваш алкохол следващите 2 години и изведнъж те спират да продават любимото ти уиски. Ко прайм?
....

Хубав въпрос  Big Grin
Логично е да имаш договор с мобилен или ТВ оператор, но само при условие, че използваш негово оборудване (телефонен апарат,модем, рутер, декодер, антена и др) договора има за цел той да бъде сигурен, че ще си покрие амортизациите за времето през което ги използвате, ако използвате собствен хардуер договора трябва да се третира като изнасилване от страна на оператора.
При нас договорите ги премахнаха 2008 година (ако не се лъжа) и от тогава доста посредствени оператори фалираха така пазара се самопрочисти, останаха монополистите, но те бяха задължени от Правителството да предоставят своите мрежи за пренос на Интернет и на по-малките играчи в бизнеса срещу минимално заплащане. Така на пазара изгряха нови доставчици които успешно конкурират монополистите. Сателитните оператори дават и дупе ако се съгласиш да преминеш от тяхна сателитна на тяхна ИПТВ за да намалят акаунт шеринга ...
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  M Sport Bulgaria на Опенелек Di40 3 6,026 12-06-2018, 19:38
Последна публикация: ZZlatev

Отваряне на: