Публикации: 3
Теми: 0
Член от: Jan 2019
12-11-2020, 23:51
(Последна редакция: Преди 12-11-2020, 23:53 от valchog.)
И аз преди малко я инсталирах и не ще да се логне. Пробвам през телефона и става. През добавката не.
Всъщност я инсталирах през бгаддонс. През марс33 не се инсталира.
Публикации: 2
Член от: Dec 2020
На лаптопа няма проблем, но на андроид боска ми излиза това:
Nonetype' object has no attribute 'find'
Публикации: 13
Член от: Oct 2016
27-12-2020, 22:27
(Последна редакция: Преди 27-12-2020, 22:29 от tomario.)
Здравейте!Инсталирам си Замунда на нов модел Sony 55xh 9096!Като пусна филма започва да кешва през elementum и като зареди вместо да тръгне само върти кръгчето.Като стартирам Коди преди да изпише,че е стартирал Elementum ми се появява съобщение с удивителна и пише - Комуникация с отдалечен достъп - стартирането се провали!Телевизорът е с малко памет,ако има някакво значение
Публикации: 10
Теми: 2
Член от: Mar 2017
Здравейте и за много години ! При мен се е появил странен "проблем" с добавката.... През браузер на компютъра си добавям във фаворити филмите,които искам.След гледането им ги махам от любими,но в добавката продължават да стоят,дори се повтарят по няколко пъти.Кеш ли трябва да трия отнякъде,какво ли? Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
Публикации: 1
Член от: Feb 2021
Здравейте! За да ползвам Фаворити в добавката промених настройките и с мое име и парола. При отваряне обаче дава грешка. Еднотипно съм постъпил и за Зелка, Арена и Енерджи. Там всичко си работи нормално. Къде бъркам?