Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Oт доста време не съм се занимавал с българско ЕПГ ( Majide реши проблема) ще огледам отново и тогава ще опиша процедурата. За моите нужди ползвам друга програма (mc2xml) която не е подходяща за българско ЕПГ (
http://mc2xml.hosterbox.net/ )
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Няма ли да е по-лесно, да се направи нов сайт, който да включва голям набор от канали.След това да се даде на разработчиците на Webgrab, и те да направят ini за него. По принцип не съм програмист, но си мисля, че ако има такъв сайт, който да се поддържа от стабилни хора ще е по-лесно,от колкото да се променят самите ini файлове, когато някой сайт е променен.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Хари, имаш ли някаква идея как може да се генерират "ini" файл за m3u ?
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Хари.... едно голямо БЛАГОДАРЯ за положения труд. Още утре ще се захванем с колегата @hangman да прехвърлим всички канали от vivacom към дневник, защото и с новото ini на виваком, нищо нестава. В сайта на дневник, програмният справочник изглежда доста точен. Ако наистина генерира така, както е показано в сайта ще бъде супер. Очаквай feedback още утре.
Публикации: 374
Теми: 17
harry_gg Нещо и двата фаила са ми страни, което няма нищо общо с WebGrab. А и двата са еднакви по съдържание. Малко помощ?!?