Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проект Мега ЕПГ
Сигурен съм до толкова, че съм сложил този линк - https://is.gd/tvbgepg в EPG на Simple PVR Clien-та и съответните настройки за кеширане. Не ползвам друго EPG. Въпросната програма не ми е фаворит и не я следя, просто видях, че и при нея липсва EPG наред с другите, които изброих. Може по принцип да си няма EPG, което не е проблем за мен.

Както и да е, снощи EPG-то беше налично за програмите за които липсваше. Явно нещо е корегирано или проблема е бил временен. HMTV няма EPG, явно по принци си няма.

Благодаря!
OSMC Vero4k  / 2x RPi3+ / Odroid HC-2
Отговори
От няколко дена нищо! Някой друг с този проблем???
Отговори
При мен е така от доста време. Няколко дена работи, след което изчезва и след ден-два се появява и пак така на 3 устройства. Сега пак няма от няколко дена, чакам го да се появи.

Ползвам BG TV guide на телефона като времена алтернатива. Тегаво е, но е по-добре от нищо.
OSMC Vero4k  / 2x RPi3+ / Odroid HC-2
Отговори
Проблема е в това, че сървъра на който събирахме това ЕПГ-то се скапа и сега трябва ръчно стартиране на скрипта всеки ден. Работим за перманентно решение на проблема, но дотогава са възможни смущения.
Отговори
Крон демона се скапал? Интересно, за пръв път чувам за такъв случай Smile
Отговори
Не говорим с демони. Само с ангели на прозорци Smile
Отговори
С ангелите нещата почти задължително се скапват Big Grin
Отговори
Все още ли го има този проблем с демоните или да търся проблема “защо ми изчезна програмата” в моя сървър?
Отговори
Пак ли има проблеми? Гледам, че последното генерирано EPG е от 15.11.2018.
Отговори
И при мен спря.
Отговори

Отваряне на: