Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VIKI®
#1
 Гледайте най-добрите световни телевизионни предавания, филми, развлекателни новини и друго съдържание във високо качество, достъпно на повече от 150 езика (включително български) в една общност от запалени фенове. Заедно, ние сме за премахването на бариерите, които стоят между голямото забавление и неговите фенове, без значение къде са те!

In VIKI.COM watch the best global TV shows, movies, entertainment news and other premium content in high quality, translated into more than 150 languages by a community of avid fans. Together, we’re breaking down barriers that stand between great entertainment and its fans, no matter where they are!

[Изображение: screenshot-01.jpg]
[Изображение: screenshot-02.jpg]
[Изображение: screenshot-03.jpg]

Въпроси и отговори:

? С кой сайт е обвързана добавката?
- www.viki.com

? Кой разработва тази добавка?
- Arias800

? Как да се свържа с разработчика и да докладвам за проблеми?

? Откъде мога да инсталирам добавката VIKI®?
- Ръчно, изтегляйки я от страницата в GitHub или (за неопределено време) от хранилището на Majide (при липса на друго хранилище, където автора сам да публикува новите й версии).


Приставката, може да изтеглите от Majide Repository.  The addon can be downloaded from Majide Repository.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#2
Днес го видях все още не съм го тествал, но като се вземе под предвид, че е продукт на Majide съм сигурен, че ще е ОК.
Защо не е добавено и в бгрепото?
Отговори
#3
Добавено е още завчера. Пробвай пак.
Отговори
#4
Добавил съм експериментално 1080p стриймове през MPEG-DASH. Ако не ви работят коректно, пробвайте с изключено хардуерно ускорение; с добавяне на libwidevinecdm.so/.dll в ...kodi/addons/inputstream.adaptive/lib директорията; с освобождаване на RAM памет чрез затваряне на страничните приложения/APP-ове, понеже inputstream.adaptive addon е с високи изисквания за да функционира нормално.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#5
Majide, когато ти остане време би ли погледнал настройките за избор на субтитри, при мен излизат някакви символи които не мога да разчета.

[Изображение: Screenshot_from_2016_12_27_08_33_13.png]
Отговори
#6
Това е напълно нормално, ако си поставил за език, такъв за който НЕ Е избран съвместим шрифт в Kodi. Предполагам си наясно, че стандартния шрифт не обхваща някои екзотични езици, за които се предлагат субтитри във Viki addon-a. Наименованието на всеки от езиците е изписано на него самия, защото всеки човек знае как се изписва родния му език, но не всеки знае английски. Повече хора на планетата говорят китайски, отколкото английски.

Workaround: Избери различен от стандартния шрифт и/или различна кодировка за нелатиница в настройките на Kodi

От списъка с наличните езици, първите два са именно английски и български, така, че не разбирам какво толкова си се разтърсил... Общо са 116 езика в списъка !
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#7
Благодаря, оправих се  Big Grin
Отговори
#8
xbmcbg, дай ми някаква обратна връзка 1080p стриймовете в тази добавка дали и как работят при теб. При мен отвреме на време замръзват. След ръчно паузиране в началото, епизодите се плейват нормално от край до край.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#9
В момента съм с много нестабилен интернет (сателит с много висок пинг който не е предназначен за телевизия) и дори не искам да си помисля, че мога да гледам 1080р  Smile , догодина когато се върна в цивилизацията ще го направя с удоволствие.
Отговори
#10
Уау, цяла година в "информационната пустиня". Ей на това се казва IT диета Smile  Пожелавам ти спокойна и безаварийна 2017-та година !
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: