Публикации: 24
Теми: 8
Член от: Jan 2017
11-04-2017, 11:36
(Последна редакция: Преди 11-04-2017, 11:56 от vandu.)
От телефона нямам проблем, но от служебния и личния с никой браузер не става. Ако успея през някое прокси да вляза и ще постна снимка на екрана, иначе пише:
"Клиентът и сървърът не поддържат обща версия на протокола SSL или общ комплект за шифроване през него. Вероятната причина за това е , че сървърът се нуждае от алгоритъма RC4, който вече не се смята за надежден."
ПС: През мозила нямам никакъв проблем с влизането.
Актуализация на хрома НЯМАМ. Последният ъпдейт ми от февруари 2016г. Съмнявам се да не е Adblock Plus, ама и него го имам от 1 година и до преди 2 седмици нямах проблем с сайта Ви. Слабо ме интересува и къде е проблема, знам как да влизам вече в сайта. Мислете му вие, че доста хора може да не ви намерят.
Публикации: 117
Теми: 0
Член от: Oct 2016
надявам се да си объркал и да си писал 2016г. вместо 2017
последния ъпдейт на Хром е от 9 март тази година
Хром по принцип сам се ъпдейтва, така че ако версията ти не е 57 - имаш вирус който спира ъпдейта
Разбрах къде е разковничето. Вкъщи ползвам win 7 и вчера нямах проблем с влизането (без актуализация без нищо). В службата съм с XP и се оказа че хром не акуализират версията си за ХР от версия 49, а новата е 57.
Хубав ден !
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Тук положението е под контрол, но при Булсат е пълна трагедия. Хората които им плащат през Интернет трябва да се замислят сериозно дали да се подлагат на такъв риск, аз лично никога не бих им платил с кредитна или дебитна карта въпреки, че всички не оторизирани от мен транзакции са покрити на 100% от застраховка ми.
kodibg.org
bulsat.com
Както казва Majide - Le Professionnel !!!