Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nVidia shield tv pro
Здравейте, купих си nvidia shield tv pro и си инсталирах коди. И до там.Взех тв бокса защото четох че ще ми оптимизира соундбара и телевизора и ще мога да гледам с истински долби амос.
Какво трябва да направя за да гледам филми(от замунда) примерно със бг субтитри?
Ще съм ви благодарен да ми обясните, дори и телефон ще оставя защото си скъсах нервите вече.
0896671376 Цветан.
Отговори
(25-10-2025, 16:37)Tzuro_ написа: Здравейте, купих си nvidia shield tv pro и си инсталирах коди. И до там.Взех тв бокса защото четох че ще ми оптимизира соундбара и телевизора и ще мога да гледам с истински долби амос.
Какво трябва да направя за да гледам филми(от замунда) примерно със бг субтитри?
Ще съм ви благодарен да ми обясните, дори и телефон ще оставя защото си скъсах нервите вече.
0896671376 Цветан.

Първо в настройките на Шилда сложи отметки на аудиото,след това сложи отметки в Коди.Крайното устройство какви формати поддържа.Ако телевизора ти няма eARC ,Dolby Atmos или dts HD няма да чуеш.Освен,че е важно какви настройки си направил на Шилда и на Коди е важно какъв е телевизора,какъв е саундбара и как си ги свързал.Ако телевизора не е с eARC тогава Шилда директно в него и след това от саундбара в телевизора.Ако пускаш филм Dolby Atmos с инсталирана добавка Plex също няма да чуеш Atmos,смотаняците от Plex,никога няма да оправят приложението/добавката.Ако гледаш филми директно през Коди е изнервящо положението.Ако можеш ползвай или директно Jellyfin или го сложи като добавка,и на лаптоп/ПС си направи сървър на Jellyfin,или в Коди сложи споделени папки за филми или музика.Ако станаха много така,яе даи повече информация какво си направил....
Отговори

Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  NVIDIA SHIELD xbmcbg 35 67,419 28-04-2019, 12:19
Последна публикация: Majide

Отваряне на: