!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAX
#1
Здравейте. Инсталирах addon-a Max от хранилището на slyguy. При отваряне не дава възможност за вписване с имейл и парола. Какава може да е причината. Благодаря предварително.
Отговори
#2
Упътване за Инсталация, Вписване, Настройване и възможности на добавката, може да намерите в следния пост на автора: https://www.matthuisman.nz/2024/06/max-kodi-add-on.html
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
(26-06-2024, 17:25)Majide написа:
Упътване за Инсталация, Вписване, Настройване и възможности на добавката, може да намерите в следния пост на автора: https://www.matthuisman.nz/2024/06/max-kodi-add-on.html

Прочетох го 10 пъти, инсталирах, вписвах, настройвах - не става нищо. Не дава възможност за влизане с имейл и парола. При исталацията със шест цифрения код MAX се инсталира на тв бокса, не на KODI,  но тогава не тръгва  звука. Звук има само на филмите, които се изтеглят. Или аз съм много тъп или MAX е много умен. При предишните версии HBO MAX GO и HBO MAX ги нямаше тези проблеми.
Благодаря на всички които прочетоха моите силни мисли и преживявания.
Отговори
#4
@Georgi1957, накратко от телефона или някой компютър влизаш в https://max.com с имейла и паролата - точно както целиш. След това, следвайки указанията на автора стигаш до пейрване на устройството и когато видиш следния екран:
[Изображение: AVvXsEgpifrU8K46kelb6ab-PXfH_lKdJttx3y6E...l-lsStHf4E]
НЕ ЗАТВАРЯЙ ПРОЗОРЕЦА, ами в браузъра на телефона или компютъра (откъдето си отворил max.com) допиши/редактирай адреса на https://max.com/signin и въведи кода, показан в прозореца на Коди. След това се върни при Коди устройството и през менюто Select Profile избери своя профил в платформата, спрямо който ще гледаш съдържание.

Това е всичко. Върни се в главното меню на добавката и гледай. Ако има нужда от инсталация/ъпдейт на Widevine - това ще стане автоматично, само потвърждавай операциите. Точно по този начин се бях вписал и предишния път в HBO MAX, но вече не съм абонат на тази услуга и не мога да помогна повече. Ако нещо не работи както трябва, свържи се с автора на добавката. Темата за поддръжка на MAX addon-a за Kodi е ТУК, а страницата за разработка в Github е ТУК.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#5
Благодаря много. Всичко е наред. Бъди здрав.
Отговори
#6
Tongue 
Предприемчив роден икономист е пререгистрирал вече овакантения домейн hbogo.bg за да използва наготово рейтинга му и инерцията на web скрейпърите, за да си трупа посещения и трафик. Това ми напомня преди години, като Google беше забравил да си заплати домейн хостинга и предприемчив човек беше закупил техния домейн, преди от Google да се усетят, че вече не е техен Tongue
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: