Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2048p
#1
Здравейте. KODI 21 инсталирано на LG webOS. Всичко върви без проблеми с изключение на филм или сериал с резолюция 2160p. Тръгва да го зарежда, крашва KODI и ресетва телевизора. Някакви идеи и насоки за решение на проблема ако сте се сблъсквали с нещо подобно разбира се?
Отговори
#2
(27-04-2024, 17:17)a.radoslav@gmail.com написа: Здравейте. KODI 21 инсталирано на LG webOS. Всичко върви без проблеми с изключение на филм или сериал с резолюция 2160p. Тръгва да го зарежда, крашва KODI и ресетва телевизора. Някакви идеи и насоки за решение на проблема ако сте се сблъсквали с нещо подобно разбира се?

ТВ ми е среден клас, но стар вече модел webOS 5.5 /2020г/ процесора е k6lp 
На снимките по долу се вижда колко свободна РАМ памет имам и билда на Коди който ползвам.
Рядко пускам 4К релийзи заради малкото сийдъри и заради ограничението от интернета ми, но специално заради твоя казус си направих експеримент ..... и се оказа, че нямам никакъв проблем, дори и със тежки релийзи като този на снимката.

[Изображение: image-CDBB_662DEF9C.jpg]

[Изображение: image-CF5C_662DF0D3.jpg]

Следователно проблема е локален, и може да е от различно естество ... запълване на РАМ паметта, неподходящ билд на Коди спрямо модела и процесора, неправилни настройки и т.н.
За да ти се отговори или помогне къде евенуално е проблема, трябва да напишеш малко по подробно :
- Модела на ТВ и версията на webOS .
- Билда на Коди който е инсталиран, защото и това има значение.
Отговори
#3
Модела на телевизора е 55NAN0913NA /k6hp/, webOS 5.5.0, KODI 21

Настройките на Коди са под дефаут. А дали се правят и такива на самия телевизор ще се радвам да споделите. Благодаря. Приятна вечер.
Отговори


Отваряне на: