12-03-2022, 23:12
С Kodi над версия 17 ще ви дава грешка „Непозволено използване“, освен ако не се сложи допълнителния add-on „TVBG PVR Backend“.
TVBG PVR Backend
|
12-03-2022, 23:12
С Kodi над версия 17 ще ви дава грешка „Непозволено използване“, освен ако не се сложи допълнителния add-on „TVBG PVR Backend“.
13-03-2022, 01:22
(12-03-2022, 23:12)mari0 написа: С Kodi над версия 17 ще ви дава грешка „Непозволено използване“, освен ако не се сложи допълнителния add-on „TVBG PVR Backend“. Това е интересно твърдение, но трябваше да го провериш първо. При мен работи, както можеш да видиш на видеото. Тоест следвайки ръководството в другата тема, ще успееш да го подкараш и ти. Премахни TVBG PVR backend-a от уравнението и използвай директно Simple PVR-a. Ето видео: https://www.screenpresso.com/=Gq2Jc Ако имаш въпроси, моля те питай в другата тема. Успех!
ZZlatev
PVR Puzzle не работи с Kodi 19, не може даже да се инсталира под Windows. Все още търся подходящо решение за да се ползва TiviBG
08-05-2023, 16:22
Здравейте!
Използвам TVBg PVR Backend за да генерирам плейлист от TiVibg, който използвам в TVH и mp3 лист за timeshift. От скоро timeshift спря да работи (каналите от листата изписват непозволено използване) и PVR addon започна да дава error: "Stream not found for channel timeshift" Бих искал да попитам: - Има ли начин да се оправи генерирането на , timeshift playlist: или - може ли да се спре нотификацията за грешка в time shift channel (TVBG PVR addon) - т.е. да няма timeshift, но добавката да не ползва грешка? Благодаря.
09-02-2025, 19:29
Здравейте!
За всички, които използват TVBg PVR Backend за генериране на плейлист от TiVibg и имат желание да използват аддона на Хари за Kodi версия над 20, направих промени в кода, така че да не се използва повече xbmc.python. Можете да изтеглите обновения аддон от https://github.com/danvanbg/plugin.progr...vr.backend Всички настройки са без промяна, както са описани по-напред в тази тема.
10-02-2025, 18:23
Здравейте,
За момента успях да премахна несъвместимостта на “TVBG PVR Backend” с по-новите версии на Kodi, но редица по-дребни проблеми като липсата на иконки за някои от каналите, все още не са решени. Все пак, лъгина може да се ползва с текущата версия на коди, по ссъщия начин: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ This is for Kodi versions 20 and above, without using xbmc.python
Код: <your-kodi-userdata-folder>\addon_data\plugin.program.tvbgpvr.backend\playlist.m3u b) EPG -> Remote Path: Код: https://is.gd/tvbgepg +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ За съжаление, след приключването на тестовия период няма да мога да продължа работата по проекта. Aко някой има желание да го доразвие, може да го намери в GitHub: https://github.com/danvanbg/plugin.progr...vr.backend
11-02-2025, 11:39
Здравейте,
Интересно ми е по каква причина сте решили да преправите добавката за нови версии на Коди. Не работи ли и без нея? По принцип, добавката не се разработва повече за Коди > 19, защото защото там не съществува проблема, който тя решаваше в предните версии, а именно Коди вече не изпраща по 2 заявки за видео поток, които се инвалидизираха от сървърите на ТВБГ. Както е писано по-горе, в последните версии на Коди може да си добавите пътя до m3u плейлистата на ТВБГ директно в Симпъл ПВР адона и ще работи. Един съвет от мен, когато копирате чужда добавка оставяйте името на автора в полето provider-name и след това добавяйте своето като съвместен разработчик. (11-02-2025, 11:39)harry_gg написа: Здравейте, Здравейте Хари, Моля да ме извините за това че съм променил "provider name". В никакъв случай не се стремя да ви отнема авторските права. Полето е променено, както предлагате. Относно защо ми бе нужно да го ползвам: Оказа се, че при мен на Коди 21 без добавката не работят над 80% от каналите. Ползвам МАК и не живея в България, но не мисля, че това е причината. Писах на съпорта на тивибг и те ме посъветваха да ползвам добавката. Ето цитат от техния отговор: "Без add-on “TVBG PVR Backend”, Kodi след версия 16 не работи с нашата платформа, защото отваря каналите по два пъти и "изгаря билетчето". Обикновено това е причината каналите да стоят на черен екран. Има малък брой третостепенни канали без такава защита, но на основните я има от десет години и нито е променяна, нито ще бъде променена. “TVBG PVR Backend” е предназначен да я преодолява, но както казах - този адон не е правен от нас, не знаем дали все още работи с текущата версия на коди и дали ще работи в бъдеще." И наистина, след като подкарах добавката, на същия лаптоp, на същата инсталация на Коди, със същия IP адрес, каналите работеха без изключение. Даже се чудех по какви причини не я поддържате вече. Допуснах, че нямате ресурс за това, и тъй като явно тивибг без нея не може да се ползва към днешна дата, поне при мен, реших да пусна кода в случай че и други решат да я ползват. Надявам се, че нямате нищо против, съгласно принципите и добрите практики на отворения код. |
|