Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EON PVR клиент
#41
(28-03-2024, 16:51)Lyubomir.iliev написа: Направих всичко както казахте и ефекта пак е същия
Ето и линк с лог файла https://paste.kodi.tv/quqezutuxe
Други идеи имате ли калво мога да опитам ?

Трябва да имате абонамент за кабелна или сат.телевизия , иначе мисля няма да тръгне добавката . 
През браузър пробвахе ли дали можете да гледате каналите на Виваком? ==>  https://bg.eon.tv
Ако и там имате проблем а плащате за някоя от гореописаните услуги, трябва да се обърните към подръжката им
Отговори
#42
(28-03-2024, 16:51)Lyubomir.iliev написа: Направих всичко както казахте и ефекта пак е същия
Ето и линк с лог файла https://paste.kodi.tv/quqezutuxe
Други идеи имате ли калво мога да опитам ?

Не оптвай друго, следвай точно (!!!) инструкциите, защото много хора точно така ползват EON. Ще цитирам и аз Fidy:
Цитат:❗️"EON ПВР Клиент" работи на Kodi 20 Nexus и Kodi 21 Omega. Преди да започнете се уверете ,че нямате активни други ПВР клиенти❗️

При първа инсталация и настройки за вход се използват по-стари версии (моите са отбелязани с LOGIN в името на файла) според ОС на устройството - за Андроид 32-бита е arm-v7a, a за 64-бита е aarch64.

В настройки на добавката се избира доставчик Vivacom, платформа Web ,въвежда се името и паролата и се рестартира добавката или Коди. След това каналите ще се заредят в секция ТЕЛЕВИЗИЯ на началния екран в Коди.

[За да се заредят и 4К каналите първо се избира платформа Android TV вместо Web, въвежда се име и парола и след рестарта се появява прозорец с генериран 6-цифрен код. Той НЕ е нужен и просто се затваря с ОК (2 пъти). Сега вече се избира платформа Web и отново се рестартира добавката или Коди.]
Благодарности към @BACET0 за този трик!

След като всичко е настроено и работи може да се ъпдейтне до последна версия (моите са отбелязани с UPDATE) ,но БЕЗ да се деинсталира старата.
Отговори
#43
(04-08-2023, 19:42)mehanic написа: БНТ 1,2,3,4 и НОВА работят ли при вас ?
Какво визирате под "Има всички функции" ?Може да се пусне предаване от начало и може да се пусне старо предаване (до 24ч.), превъртане на предаване напред/назад е невъзможно(поне при мен), моля поправете ме ако греша.

Здравейте ,едно питане - имам пълен пакет на ЕОН ТВ - EON FULL пакет платен! На въпросните канали:  БНТ 1,2,3,4 и НОВА ХД ми дава следното съобщение - ЕДИН ИЛИ ПОВЕЧЕ ЕЛЕМЕНТА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪЗПРОИЗВЕДЕНИ ? А тези канали са ми платени ?!
Аз гледам ЕОН ТВ ПВР Клиента на - ТВ Андроид 12 , 8 рам , 64 ром на версия на Коди 20.1 v.7a . 
Опитах и на няколко други тв бокса със Андроид 11 , и със ТВ Андроид 11 , както и на телевизор със ТВ Андроид 10 , навсякъде е все същият проблем !
Опитах да го подкарам и на Коди 20.1 v.8a на ВСИЧКИТЕ изброени по-горе устройства , но листът ми със каналите НЕ СЕ ЗАРЕЖДА - остава празен , затова остана го гледам на тази версия на която ми работи. Питането ми е защо тези 5 канала не ми тръгват , от къде може да е проблема ? Всичко останало ми е ок , което е платено - работи . Моля за вашата помощ . Благодаря предварително .
Отговори
#44
Опитах да актуализирам старият ЕОН ПВР клиент 20.6.1 v7a ,на 21.7.6 v7a - не става,дава ми грешна структура и инсталирането се провали! При тестовете установих,че тези версий за v8a ,не работят при мен, каквото и да правя във настройките, листа със каналите във секция ТЕЛЕВИЗИЯ си остава празен ! Също така освен пакетът на БНТ - 4те канала, НОВА ХД,открих и още 5 канала ,които също не тръгват,въпреки,че са ми платени и работят през browser,когато ги отворя от там.И справочникът също не връща 7 дена назад,а само 1 ден назад записите! Аз съм със Коди 20.1 v7a ! Някой ше даде ли работеща коректно версия на ЕОН ПВР,за тази версия на КОДИ ? Моля за вашата помощ !
Отговори


Отваряне на: