Публикации: 2
Теми: 0
Член от: Nov 2018
Е качи си го на някой облак и му напиши адреса...Какво означава "орязан" андроид?! Звучи ми като да се къпеш без вода...
Публикации: 20
Теми: 1
Член от: Dec 2016
Нещо не се получава,изписва ми че няма връзка с url адреса,може би аз бъркам някъде,качих в няколко облака зипа.
Публикации: 1
Теми: 0
Член от: May 2018
Подкарах ЕОН-чето ей така за спорта да видя как се държи на Шилда. Картината е добре като при приложението. Има обаче разминаване в картина и звук. Версията е pvr.eon.21.7.8.android.aarch64,като преди това сложих pvr.eon.20.7.0.android.aarch64. Раминавнето е около 7-8 секунди като първоначално всичко е наред и след минута започва да се получава. Иначе при мен трудността с получаването на каналите стана като след инсталиране направо зададох изключване на добавката след което написах имейл и парола и после я включих.
Публикации: 114
Теми: 4
Член от: Apr 2019
09-03-2025, 03:25
(Последна редакция: Преди 09-03-2025, 03:29 от Петрови.)
Имам един въпрос: Опитвам се да помогна на приятел да поткара свободния пакет от канали на неговият тв бокс. Не разбира момчето много и потърси моята помощ.
Бокса не приема мобилната версия. Приложението засича андроида му като телевизор и му показва кода. Знаете, че няка как да се активира. Ето защо се насочих към pvr клиента.
Направих всичко както сте го описали, обаче ми се струва, че няма да стане номера. Направил съм регистрация в my vivacom . Имам имейл и парола. Опитах в web варианта на PC да ги вкарам, не стана. Пробвах в телефона да ги вкарам, не става също. Там само с телефонен номер и кода от смс-са се получават нещата.
Та въпроса ми е :
Някой поткарвал ли е само свободните канали на мобилната версия в pvr-a?
Става ли въобще или не?
И последно, ако не не става pvr-a за тази цел, въобще има ли опция да се гледат на тв бокс в който приложението засича андроида като за телевизор? Опцията да се пуска на телефон и да се прехвърля като процекция не стои на дневен ред!
Лично мое мнение е че си има два различни типа акаунта: за мобилно приложение и за web/android tv версия.
ЕОН pvr-a е направен за версията за web/android tv, иначе щеше да има опция за телефонен номер и код.
Дано не съм прав. Не разбирам от тази материя за която си пишете тук повече от вас. Затова ви питам.
Дано не съм прав и някой от вас да ме уповергае. Може и на лично.
Благодаря.
Публикации: 794
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Т.е. той не плаща за ТВ на виваком, а има достъп само до свободни канали ли? Как гледа тези свободни канали? През мобилното приложение или през браузъра? С какъв акаунт се логва - с този от му.виваком.бг или друг? Питам за да мога да пробвам.
10-03-2025, 00:23
(Последна редакция: Преди 10-03-2025, 00:30 от Петрови.)
Да има опция само за 40-те свободни канали, като абонат на виваком. Става само с телефонен номер и 6 цифрен код, който получава като смс. С имейл и парола се логвам само в my vivacom. Не става за влизане. А тук става само така. Не знам дали разработчика може да добави тази опция. Това му е проблема на бокса, че го разбира като андоид на телевизор и кода няма къде да се вкара в my vivacom. Няма такова подразделение.
Като цяло мойте опций се изчерпаха. С имейла и паролата не става. Пробвах в web версията на компа. Не става, нито с точна паролара нито и с такава само с малки букви. Дано ти откриеш вариант. Единсвеният вариант бе на бокса му. Влязох с имейл и парола , но се показа само тъпия кода.
Еми ще му предам. Очевадно опция за телефон и смс няма. Разработчина за какво да го прави?!
Благодаря за инфото и както казах и аз се изчерпих от варианти.