Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Автоматично търсене на субтитри
#11
(06-07-2023, 03:30)5kov написа: Направих го. Пуска субтитрите автоматично без избиране и от Bulgarian Subs, но не винаги. Щеше да е удобно ако сам избира някой файл от възможните субтитри.

Има опция в настройките на Коди, там, където са настройките за субтитрите, да зарежда винаги първите намерени субтитри. Това обаче не е много удачно, тъй като не се знае, дали ще са за релийза, който се гледа и ако не съвпадат, ще трябва пак ръчно да ходите да търсите.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#12
При мен след като съм инсталирал Subloader от settings, и съм направил всички останали настройки за субтитри, при зареждане на филм, тръгва уж автоматично зареждане на субтитри(или поне така изписва в горен десен ъгъл). До тук добре, но след като намери субтитри от долу излиза текст че трябва да съм с VIP account в Opensubtitles и си стои така и без субтитри.А да и не ми се отваря диалогов прозорец. Всеки път трябва да отварям прозореца ръчно. Не че ще ми се счупи ръката де...Ако има значение на Андроид бокс е
Отговори
#13
(16-01-2024, 22:06)pun4o написа: При мен след като съм инсталирал Subloader от settings, и съм направил всички останали настройки за субтитри, при зареждане на филм, тръгва уж автоматично зареждане на субтитри(или поне така изписва в горен десен ъгъл). До тук добре, но след като намери субтитри от долу излиза текст че трябва да съм с VIP account в Opensubtitles и си стои така и без субтитри.А да и не ми се отваря диалогов прозорец. Всеки път трябва да отварям прозореца ръчно. Не че ще ми се счупи ръката де...Ако има значение на Андроид бокс е

Автоматичните субтитри се дърпат от OpenSubtitles, но за да можеш да ги сваляш нормално от там, трябва да имаш регистрация в сайта им и в добавката a4kSubtitles, в настройките ѝ има място, където да въведеш потребител и парола за достъп.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#14
Оказа се че когато се логна SubLoader и в a4kSubtitles ми изписва надписа за вип регистрация. Разлогнах се , направих Default behViour в Subloader на Open subtitle dialog и се оправи. Странна работа.... Благодаря за помоща.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Добавка за субтитри от subssab/subsunacs Majide 217 286,294 18-01-2020, 19:43
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: