Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с адон Balkan green
#1
Здравейте,
Инсталирах си тоя адон "Balkan green" на Коди 18.9 който е сръбски и работи с ПВР клиент. Проблемът с който не мога да се справя е, че след като стартирам Коди то автоматично активира тази добавка без да влиза в основното меню на Коди. В нея има бутон за излизане, но когато го натисна излиза изцяло от Коди. По този начин нямам никаква възможност да бъда в менюто на Коди и ползвам някой от останалите добавки. Някой ако има идея как да се справя ще съм му много благодарен.
Отговори
#2
Ако си с дистанционно, опитай с бутон Stop и след това бутон Back за да се върнеш от PVR модула в главното меню.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
Съжалявам, но съм на таблет и трябва на него да се оправям. Крайното решение е да преинсталирам Коди, но не ми се иска да е така.
Отговори
#4
От настройките за Андроид на Приложенията, изтрий Данните на Коди и addon-а ще се изтрие, а Коди, ще е в начално състояние. След това, настрой отдалечен достъп в Коди, за да може да бъде управляван от външни системи. На смартфона си инсталирай Kore на Kodi Foundation от App Stor-a, като мобилно дистанционно на Коди (със смартфона, ще имаш управление над таблета, стига и двете устройства да са в една WiFi мрежа). После, инсталирай пак addon-a в Коди на таблета ти и опитай с дистанционното Kore да контролираш. Коди можеш да упраляваш и през браузър (от компютър или др. устройство в LAN/WiFi), че дори и през команден ред... Наскоро правих един КИОСК терминал с Коди, на който един контролен сървър от разстояние по часовник му подава различни реклами.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#5
По този начин ще ми изтрие данните за всички инсталирани адони в Коди или само за този последно инсталиран адон?
Отговори
#6
ВСИЧКО ще изтрие, касаещо Коди и ще го върне в първоначално състояние (чисто нова инсталация). Ако просто преинсталираш Коди, може да не е достатъчно: Някои Андроиди запазват настройките на приложенията и след деинсталация.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#7
Не съществува ли вариант да спра само този адон без да махам останалите? Идеята ми е, ако стопиран по някакъв начин ПВР клиента да не се активира преди основното меню на Коди.
Отговори
#8
В Андроид PVR клиентите са предварително инсталирани. Ако през файлов мениджър за Андроид, влезеш в невидимата папка за настройки на Коди, там би могъл да изтриеш или преименуваш евентуално балканския ти addon или PVR IPTV Simple Client, както и други поразии, но не препоръчвам да се прави, защото може да създаде верижно други проблеми. Когато всичко се обърка, инсталацията на чисто (в реда в който ти препоръчах с отдалечен достъп) ще оправи нещата Wink
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#9
Успях да влезна в стандартното меню на Коди като промених облика на интерфейса. Интересното обаче е, че ми дава всички инсталирани добавки свързани с "Balkan green" и нито една от преди това инсталираните в Коди. Съществува ли вариант при тази ситуация да ги визуализирам и тях защото те са инсталирани, но не се виждат в менюто?
Отговори
#10
Щом стигате до тук, идете в инсталираните добавки, намерете въпросната Balkan green" и ѝ дайте Disable за да я изключите. Излезте от Коди и влезте наново. Би трябвало да не се зареди повече. Също така, в менюто за Моите (инсталираните) добавки, можете да проверите, дали старите Ви добавки са там. Ако ги няма, има голяма вероятност въпросната добавка да е затрила всичко и въщност да сте инсталирали добавка, която инсталира модното Коди, т.е. ще трябва да махнете цялото Коди и да го инсталирате и настройвате отначало.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблем с Коди RAKCHO 16 1,343 , 15:56
Последна публикация: rtk
  Проблем с Bulsatcom Fusion tv след ъпдейта от 2024 година eurii 3 125 15-04-2024, 15:07
Последна публикация: eurii
  Kodi проблем с торенти FS 4K Max crusheraaa 14 2,949 02-04-2024, 13:17
Последна публикация: Aashvi78
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,251 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с субтитри kaneto007 3 485 21-02-2024, 17:21
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: