Оценете темата:
  • 3 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOLIBKA
#41
@natrov, субтитрите се изтеглят архивирани от сайта на колибата и се записват в "kodi/temp/Kolibka" { варира според операционната система, но накратко в поддиректория Kolibka на temp - там, където се генерират log файловете на kodi и други неща}.

В download линка от първи пост субтитрите са включени по подразбиране т.е няма нужда да редактирате нищо по кода на добавката (addon.py), а само в rarfile.py - пътя до unrar.

В download линка от 10.05.2017г., който съм дал неофициално няколко поста назад, субтитрите са изключени по подразбиране, както и изискването за библиотеката rarfile при инсталиране - тази версия е за хора, на които липсата на субтитри не им е проблем и искат по-лесно инсталиране.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#42
Да, доста неща поразучих. Оказа се, че директорията е C:\Users\[user]\AppData\Roaming\Kodi\cache\Kolibka. Там има RAR файл, но субтитри не се появяват. Проблема със sub променливата остава.
Отговори
#43
@natrov, вече на трети компютър под windows 10 64bit правя инсталация на Коди и колибка и следвайки инструкцията в първи пост нещата се получават. WinRar изтеглям също 64-битова Trial версия, ако и windows-а е такъв. Без никакви 'хакове' по addon.py, а единствено въвеждане на пътя до unrar.exe в rarfile.py субтитрите зареждат нормално.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#44
Имам проблем с Kolibka.
Когато браузвам категориите ми дава грешка.
Ще видя кво става с другите устройства и дали там прави проблем.
Тук става въпрос за Kodi 16.1 т.н We Player на Wetek PLAY 2.
Отговори
#45
След като ползваш "колибата" на kodi1, смятам, че е редно той да ти осигури техническа поддръжка. От първоначалния код зает от мен, с който той създаде своя не-форк, не е останало почти нищо т.е. за мен е като напълно непознат проект. Ще взема наистина да сменя името на моята приставка, за да престанат хората да се бъркат  Dodgy
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#46
Значи съм се объркал. Нормално е от толкова fork-ове не-foek-ове и други... Да разбирам, че работеща няма в хранилището?
Смени вярно името, макар да е кофти, ако си си го измислил ти, но поне няма да има объркани хора като мен.
Отговори
#47
Аз продължавам да жъна неуспех. С таблет се опитвам да я подкарам, но дава грешка. Направих смяна на критерия за показеане на съдържанието.
http://dox.bg/files/dw?a=904dbaf63e
Отговори
#48
(23-10-2017, 16:17)ZZlatev написа: Аз продължавам да жъна неуспех. С таблет се опитвам да я подкарам, но дава грешка. Направих смяна на критерия за показеане на съдържанието.
http://dox.bg/files/dw?a=904dbaf63e

Цитат:File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.kolibka/addon.py", line 8, in <module>
import rarfile
ImportError: No module named rarfile
В следващата версия, ще преместя импортирането на библиотеката в модула за зареждане на субтитри (за да не гърми още в началото, за хората, на които не им трябват субтитри). Заемам се с рембрандирането на колибката.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#49
Majide, от коя версия на kodi има проблем със unrar -a? По скоро има ли версия, на която няма проблем...
Отговори
#50
plugin.video.kolibka v0.1.3 е последната, преди въвеждането на unrar. С нея обаче, няма да ти зареждат субтитри.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: