Публикации: 15
Теми: 2
Член от: Nov 2018
Сега видях, че админите са създали нова тема за това което питам за което благодаря. Zdravkos правилно си разбрал, но и аз така го обясних.? ZZlatev ползвам версия 18.6, а снимката е от нета, но е същата визията. Хареса ми освен визията най вече това, че плеъра в този скин или каквото е има опция за превъртане. Много добавки се качват допълнително повечето от които не вършат работа.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Виж PVR-a дали е пуснат.
Това, което мога да предположа е, че е скрито менюто. Виж в настройките на скина дали е така.
Interface > Configure Skin > Main Menu Items > TV/RADIO.
Публикации: 263
Теми: 13
Член от: Nov 2015
@ZZlatev,
ти можеш ли да инсталираш No Limits и да пробваш? Аз нямам подходящо устройство под ръка за тестване..
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
26-04-2020, 09:22
(Последна редакция: Преди 26-04-2020, 10:52 от rosenirs.)
Pvr е пуснат и това се вижда още когато се стартира коди защото зарежда отгоре. Търсих в настройките на скина, но или аз не го намирам или няма такава настройка. Забелязах, че освен TV липсват и други секции които и без това не ползвам.
Да видях тази опция вчера. Създадох такъв таб, но пак не ми се получи. Отваря се, но няма каналите. Изглежда като epg, но празно. Може аз да не съм направил нещо както трябва. Даже спрях и пуснах Pvr, защото понякога и при фабричния скин е забивал на зареждане 0% , но няма разлика.
26-04-2020, 17:31
(Последна редакция: Преди 26-04-2020, 18:02 от rosenirs.)
Разбрах най накрая как става. Отива се в Система/интерфейс/облик/настройване/customization/setup the aeon nox main menu (Това е самия скин)
От + се създава нов таб. Маркираме новия таб и има опция задаване на етикет ( избираме си тв, булсатком или каквото си харесаме) . След това на персонално действие/Common/Tv channels.
No limit инсталира стотици ненужни неща и няма смисъл да се ползва. Ще пробвам само със скин мисля, че го имаше някъде само скина.
Благодаря на всички отзовали се. Живи и здрави!
rtk сега видях, че си обновил поста и си добавил клипче, за което съм много благодарен и на теб. Плеъра на този скин ми допада много повече.
Публикации: 263
Теми: 13
Член от: Nov 2015
Имай в предвид, че всичко, което се инсталира покрай но лимитс е нелегално за ползване
Хубаво е, че си се справил и още по, че си написал и как става.
Поздрави
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
zdravkos знам няма проблем.? .Колегата rtk е пуснал видео как се настройва, но късно видях. Там е показал как става с подменюта, за което благодаря.