Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NVIDIA SHIELD
#31
Big Grin 
(20-06-2017, 21:00)xbmcbg написа: Аз не отричам Андроид като ОС, но е смешно да сравняваш катедрали като Сони, Шарп .... с цървули  еднодневки като твоите любимци. Едно е да си купиш Андроид бокс от оператор който има интерес да го поддържа и обновява (примерно Булсат), друго е да си купиш Андроид бокс - затворена платформа от никому неизвестен производител който доказано във времето гони бърза печалба в съдружие с криминални елементи и не го е грижа, да ти подновява софтуера. За него пътя е ясен - поръчал е една производствена линия с играчки, ще ги поддържа в изправност докато те се изчерпят. След това поръчва нова серия защото не е глупав да ти поддържа постоянно безплатен софтуер за това на което вече е прибрал парите (излишни разходи които няма да донесат приходи) при положение, че може да заложи следващото сирене в капана и така до безкрай.
Купи си бокса и след това сподели, сам знаеш че вече е несъвместим с коди 17, не се знае колко време ще е съвместим и SMW.

Никой нищо не сравнява, къде го чете това "сравнение" Huh Huh Huh 
Предполагам под "цървули" визираш MINIX бокса от подписа ми.
Написах best android box  в гугъл:
https://www.google.bg/search?q=android+b...ndroid+box

и първия резултат е:
http://androidpcreview.com/best-android-tv-box/2309/

MINIX U1 e на второ място след два пъти по скъпата nvidia shield

За факта че много китайски боксове се пускат набързо без тестване си прав,
но конкретно с тоя "цървул" нещата не стоят така.
Справка: http://www.minixforum.com/

Или цървула е Dreamlink T1 Plus ?? за който пишеш каквото ти дойде на ума. Като твърдиш нещо, посочвай източника си на информация, иначе олекваш. Бил индийски, после на индийци ама от Канада - bullshits. На сайта на Амазон си пише Made in Korea. 
https://www.amazon.com/Dreamlink-IPTV-An...B01LWLGYL9
http://dreamlinkt1.com/
MINIX NEO U1
Smart TV LG 65 OLED
Отговори
#32
Поблемите са си изцяло твои  Big Grin
Аз ползвам основно NVIDIA Shield за бъзикане с коди (вероятно вече около 2 години), но когато искам да гледам IPTV ползвам MAG box.
И двете са №1 в своите категории, никога не са останали без супорт от производителите си, а ти мошеш да ползваш каквото си решиш. Остана сега да ми обясняваш и, че LG телевизора който ти е в подписа не е ширпотреба, но за мен Е, аз ползвам Sharp дори и в банята защото така съм предценил - не е необходимо и ти да си пазаруваш от същата марка.

Продължавай да търсиш информация за да се убедиш, че всички от любимите ти боксове които явно неможеш да си позволиш да купиш идват от Торонто. Това че разни търговци ги препродават в сайтове за продажби от различни дестинации не означава нищо. Преди около 6 месеца активно търсеха дилъри имаше го и на сайта им.
Отговори
#33
Мдаа, и на Марс да отидеш, от манталитета си не може да избягаш...
MINIX NEO U1
Smart TV LG 65 OLED
Отговори
#34
Да, точно за манталитет става въпрос.
1)Не пазарувам стоки от съмнителни производители с изтекъл срок на годност (Андроид 4.4) при положение, вече в употреба е Андроид 7, а бокса не може да бъде възобновен дори и с ELEC поради неговата специфичност и затворена платформа.
2)Не използвам емулатори който се опитват да имитират оригинала и дори си позволяват да се рекламират, че са подобри от оригинала, въпреки че използват неговите законно защитени  МAC addressеs и принцип на работа, но се продават на двойна цена спрямо оригиналa
3)Не си купувам нещо което за да работи дори и в базов режим за да получа достъп до всяко едно приложение аналог на тази от коди зависи от незаконен сървър скрит зад 3 проксита, който дори вече веднъж е бил спиран за незаконна дейност
4) ...
Отговори
#35
Как най-лесно може да се вземе Nvidia shield TV в България?
Отговори
#36
Гледане на легални VOD доставчици с HD и UHD качество през NVIDIA SHIELD -> цитат <-
/ публикацията засяга софтуерните възможности, а не хардуерните параметри /
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Отваряне на: