Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Exodus проблем при зареждане на библиотека
#1
Здравейте,от доста време ползвам Коди и съм доволен! С помощта на публикациите във форума се научих прилично да го ползвам ,за което съм много благодарен! От скоро ми се появи следния проблем с Exodus  и др.  добавки, като напр. Free BG/World Online Tv: При стартиране на добавката няма никакъв проблем. След, като стигна до секция да селектирам филми например по години и избера някоя , започва да зарежда много дълго време от порядъка на 4-5мин и повече, докато се покаже първата страница от дадената година и така с всяка следваща.Същото е когато избера Alfabass.....tv, докато покаже каналите изминава също дълъг период! Моля за помощ!!!!
 
Отговор
#2
(27-08-2019, 17:11)lidernet написа: Здравейте,от доста време ползвам Коди и съм доволен! С помощта на публикациите във форума се научих прилично да го ползвам ,за което съм много благодарен! От скоро ми се появи следния проблем с Exodus  и др.  добавки, като напр. Free BG/World Online Tv: При стартиране на добавката няма никакъв проблем. След, като стигна до секция да селектирам филми например по години и избера някоя , започва да зарежда много дълго време от порядъка на 4-5мин и повече, докато се покаже първата страница от дадената година и така с всяка следваща.Същото е когато избера Alfabass.....tv, докато покаже каналите изминава също дълъг период! Моля за помощ!!!!


Alfabass се зарежда бавно, защото добавката извършва много процедури, докато извлече и нареди каналите. Другата добавка, предполагам че също поради подобен проблем - за да обходи всички филми, да ги филтрира и да ги подреди, се изисква доста време.
[-] The following 1 user Likes martinstz's post:
  • lidernet
 
Отговор
#3
Съгласен съм, но преди около 3 месеца зареждаше доста бързо и за това ме озадачава сегашното поведение на добавките ...!
 
Отговор
#4
(27-08-2019, 21:50)lidernet написа: Съгласен съм, но преди около 3 месеца зареждаше  доста бързо и за това ме озадачава сегашното поведение на добавките ...!


Alfabass винаги е зареждала бавно, колкото до Exodus, нея не я ползвам от както има Elementum, така че нямам наблюдение върху нея, само знам, че скоро беше спряла да работи, след което пуснаха 2 обновявания и нищо чудно там някъде да е разковничето.
[-] The following 1 user Likes martinstz's post:
  • lidernet
 
Отговор
#5
Най-вероятно е така.....! Интересно е ,че и Placenta u Quazar 0се държат по същия начин , а Elementum e OK.....!
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  IPTV kodi булсатком проблем madwolf^ 3 38 1 час
Последна публикация: madwolf^
  Зареждане и грешка (playback failed Scorpa 1 314 03-11-2019, 12:51
Последна публикация: xbmcbg
  Проблем с приставката на Булсатком didoboss 1 323 09-09-2019, 14:48
Последна публикация: didoboss
  Проблем с Коди на Тв бокс /не иска да инсталира добавки/ Dante 6 1,230 11-07-2019, 10:03
Последна публикация: martinstz
  Проблем с добавяне на сериал към библиотеката на коди dimov81 7 1,452 20-06-2019, 22:08
Последна публикация: snipeman

Отваряне на: